ahol a kultúra történik
Módosítás vagy leiratkozás: Kattintson ide!
Műhelymonológok

A nagy világon e kívűl nincsen sármodra hely

Tovább a blogra

A licitálásról

A Nyitott Műhely licitálásra kínál tárgyakat: könyveket, bútorokat, képzőművészeti alkotásokat, kéziratokat, egyéb ritkaságokat, stb. Mindez az itt zajló kulturális programok támogatásának új formája, így nem kereskedelmi, sokkal inkább eszmei jelentősége fontos, mivel a hely fennmaradását, jelenlegi (alapvetően kulturális) tevékenységének folytatását szolgálja. A licitálásra kínált tárgyak köre bárki által bővíthető. Minden újabb felajánlásnak örülünk! Az adakozó nevét a felajánlott tárgy mellett kérésre feltüntetjük (vagy fordítva).

A licitálás menete

A Nyitott Műhely egyszerre mindig három tárgyat kínál licitálásra. A licittárgyak kéthetenként cserélődnek. A licit mindig az első hét kezdetétől (hétfő 00 óra) a második hét végéig (vasárnap 24 óra) tart. Licitálni e-mailben lehet, az adott tárgy mellett elhelyezett link (licit leadása) indításával. Amennyiben a tárgyra nem érkezik érvényes licit, automatikusan a fix áras termékek körébe kerül, így onnantól bármikor, licitálás nélkül megvásárolható. A licitálásra kínált tárgyak minden esetben megtekinthetők a Műhelyben, nyitva tartási időben. Kérünk ezért minden kedves licitálni szándékozót, inkább tájékozódjon előbb (minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk). Fiktív licitálók lehetőleg ne zavarják a munkánkat.

A licittárgy átvétele

Sikeres licit esetén a tárgyak átvehetők a Műhelyben, vagy kérésre – a vásárló terhére - postázzuk is azt. A licitösszeg a licittárgy személyes átvételekor fizethető, postázás esetén előre utalandó.