DZSESSZMECSERE – ÚJ FOLYAM 10.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

DZSESSZMECSERE – ÚJ FOLYAM 10.

MITŐL SZÓLNAK A STANDARDEK?
– interaktív zenés beszélgető estek a jazzről, minden második kedden, Kerekes György és Pallai Péter vezetésével –

Kivételes kiadás, melynek keretében BERKI TAMÁS elénekel, majd elemez két örökzöldet, ráadásul SÁRIK PÉTER kíséretében.

TAMÁS két választása: Kozma József „Autumn Leaves” (Hulló Levelek)  és Dizzy Gillespie „A Night in Tunisia” c.  kompozíciója.
A zenekarvezető-énekes-komponista BERKI TAMÁS a magyar jazz énekesek doyenje. 1985 óta szerepel a Nemzetközi Jazz Federáció hivatalos lapjának toplistáján a legjobb európai férfi énekesek között, és élő bizonyítéka, hogy magyar nyelven is lehet világszinten jazzt énekelni. 2004-ben megkapta a legmagasabb szakmai kitüntetést, a Magyar Jazz Szövetség „Szabó Gábor Életműdíját”. 2007-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át.
A fenomenális zongorista, SÁRIK PÉTER eredetileg a nagysikerű Jazzpressions formáció kulcsembereként hívta fel magára a figyelmet. Azóta kétszer is hatalmas sikerrel megjárta Londont. Először Fábián Juli kíséretében, majd saját színekben, a híres soho-i Pizza Express Jazz Clubban, ahová még visszavárják. Lenyűgözően ötletes zenész, aki az élvezetesség és közérthetőség határain belül kápráztatja el a közönséget
Berki Tamás és Sárik Péter “Minden Délibáb” c. közös albuma tavaly Fonográf díjat nyert. https://www.youtube.com/watch?v=n5wWrOvWhkg

AZ ESEMÉNY INTERAKTÍV – KÉRDEZNI LEHET, SŐT, NAGYON IS AJÁNLATOS!
Ha nektek nem megy, ami elképzelhetetlen, akkor a két házigazda, KEREKES GYÖRGY és PALLAI PÉTER zaklatja a vendéget.(És legyen ez a reklám helye: a Nyitott Műhelyben kapható az egész városban a legjutányosabb áron „A Jazz Évszázada” c. könyvük)
Ajánlott hozzájárulás: 500 Ft

2016 október 25

Részletek

Dátum: 2016. 10. 25.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: