KÖNYVBEMUTATÓ // ARANYKOR

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KÖNYVBEMUTATÓ // ARANYKOR

A Cser Kiadó ás a Nyitott Műhely örömmel tudatja, hogy megjelent

VASS NORBERT: MINDENKI!
KONCERTEK, TÖRTÉNETEK A BEAT ÉS A ROCK ARANYKORÁBÓL c. könyve
Vendégeink: Karácsony János (LGT) és Török Ádám (Mini)

Dalok jutnak eszünkbe, amikor öröm ér bennünket, amikor szomorúak, szerelmesek, elcsigázottak vagy büszkék vagyunk. Lemezeket teszünk fel, ha elveszítünk valakit vagy ha társra lelünk, de dalokhoz fordulunk akkor is, ha egy régi érzést keresünk. E könyv hősei az élőben előadott dalok. Az itt olvasható koncerttörténetek persze nemcsak a dalokról szólnak, hanem alkalmat kínálnak a szerelemmel, a barátsággal, a közösséggel, az alkohollal vagy a bumburnyák rendfenntartókkal való találkozások felidézésére is. Ennek a gazdag képanyaggal illusztrált, a hatvanas, a hetvenes és a nyolcvanas évek könnyűzenei kavalkádját a rajongók és a rajongottak szemszögéből bemutató kötetnek elvégre a találkozás a kulcsszava.
A Mindenki! az összekapaszkodás, az üvöltés, a szabadság és a szédület tapasztalatát hozza közel hozzánk. A közösen megélt katartikus pillanatokat. Előfordulhat, hogy a könyv olvasói és elbeszélői harminc, negyven, ötven évvel ezelőtt egymás mellett álltak egyik-másik bulin. A meghökkentő és nagyon ismerős, a szívszorító és sírva nevetős sztorik most újból összehozhatják a könnyűzene szerelmeseit.
A kötetben megszólalnak:
Balázs Fecó – Benkő László – Bródy János – Czippán György – ef Zámbó István – Flamm Ferenc – Frenreisz Károly – Karácsony János – Kóbor János – Kurucz Attila – Miklóska Lajos – Nádor Katalin – Nagy Feró – Pataky Attila – Schuster Lóránt – Soltész Rezső – Solti János – Szigeti Ferenc – Takáts Tamás – Török Ádám – Zorán
A belépés díjtalan.

2022 március 22

Részletek

Dátum: 2022. 03. 22.
Időpont: 18:00 - 21:30