LÉLEK FILMEK

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Filmklubja

HÁROM ÓRIÁSPLAKÁT EBBING HATÁRÁBAN / THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI

Folytatódik az ELTE PPK filmklubja. A következő alkalommal az elmúlt évek egyik legtöbb párbeszédet kiváltó alkotása a Három óriásplakát Ebbing határában lesz terítéken. Nézzük meg együtt és fejtsük meg rejtelmeit. Az összejövetel helyszínéül a kulturális élet titkos ékszerdoboza a Nyitott Műhely szolgál.


Frances McDormand

Három óriásplakát Ebbing határában /Three Billboards Outside Ebbing, Missouri/ –
amerikai-angol dráma, 115 perc, 2017, rendezte: Martin McDonagh, Carter Burwell, Ben Davis, Martin McDonagh, Jon Gregor, szereplők: Mildred – Frances McDormand, Willoughby – Woody Harrelson, Dixon – Sam Rockwell, Anne – Abbie Cornish, Robbie – Lucas Hedges, Őrmester – Zeljko Ivanek, Red Welby – Caleb Landry Jones, James – Peter Dinklage
Több hónapja már annak, hogy Mildred Hayes lányát brutálisan meggyilkolták, a rendőrség mégsem haladt előrébb a nyomozással. Megelégelve mindezt, az asszony merész lépésként három óriásplakátot bérel ki a város határában, amelyek mindegyikén egy üzenetet címez a rendőrfőnöknek, William Willoughbynek. Az ügy azonban tovább bonyolódik, rövidesen pedig megosztja Ebing városának lakóit.
Mafab
IMDB

További vetítések:

április 23. kedd
május 14. kedd
Belépődíj: 500 Ft, amivel a Műhely működését támogatjuk. (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2019 április 10

Részletek

Kedzés: 2019. 04. 10. – 18:45
Vége: 2019. 04. 11. – 00:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: