NYÍLT NAP ESTI KONCERTTEL

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

NYÍLT NAP ESTI KONCERTTEL

IV. PhotoVANCSO NYÍLT NAP

A IV. PhotoVancso Nyílt Nap keretében idén is teával és forralt borral várja vendégeit Vancsó Zoltán fotográfus, aki – túl az öthetes, maratoni vetítéssorozatán – szeretné még személyesebbé tenni kapcsolatát közönségével. Zoltán sok képét is magával hozza, és örömmel dedikálja valamennyi fotóalbumát, amelyekhez ezen a napon kedvezményesen juthat hozzá minden látogató.
A Nyílt Nap idén 13:00-kor kezdődik, és egészen 20:00-ig tart, amikor átalakul egy vetítős koncertté. Juhász Gábor gitáros triójával Schubert Téli utazás című dalciklusát adja elő saját átdolgozásában, amihez Zoltán erre az alkalomra válogat saját fotóiból.


Fotó: Petneki Ábel

Winter Journey (Schubert Songbook)
A jazz zenész természtes közege a dal. Dalokat dolgozunk fel, tágítunk ki, dalok harmóniakörére improvizálunk, és amikor saját kompozíciókat írunk, azok is jellemzően dalformákból indulnak ki.
Schubert dalai nagyszerűek, a Winterreise ciklus pedig egészen lélegzetelállító. Elektromos gitárral, nagybőgővel, ütőhangszerekkel dolgoztuk fel a Winterreise néhány dalát. Izgalmas utazás ez. /Juhász Gábor/
Zenekar:
Juhász Gábor – gitár
Kovács Zoltán – nagybőgő
Szalai Péter – ütőhangszerek
A Nyílt Napra a belépés díjtalan, a koncertre a belépő: 1.200, diák: 900 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2014 december 06

Részletek

Dátum: 2014. 12. 06.
Időpont: 13:00 - 15:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: