100-ON TÚLIAK!

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

100-ON TÚLIAK!

Szeretett Zenész ismerőseim, Zeneszerető barátaim!

Itt most én is garázskoncerteket hirdetnék! Lenne kedvetek, indíttatástok jönni játszani, újra élő zenét hallgatni? Mondom előre: kizárólag magunkban bízhatunk! Ezekkel a koncertekkel arra szeretnék lehetőséget teremteni, hogy újra találkozhassunk, találkozhassatok. De ezen túl arra is, hogy támogatást nyújthassunk – lelkit és materiálisat egyaránt – azon zenészbarátainknak, akik továbbra se kapnak semmilyen segítséget. (Le kell mégis írnom: a Műhelynek sincsenek mozgósítható tartalékai, vagyis ezeken az estéken a belépti díjakból, illetve a büfé működéséből fog keletkezni minden elosztható bevétel.)
Most még hangsúlyosabb lenne tehát (ami egyébként is sokszor szerepel a Nyitott Műhely bejáratánál), hogy az ajánlott belépti díjon túl „lehet többet is fizetni”.
Két fontos megjegyzés még: hangerőproblémák miatt leginkább bensőséges (akusztikus, fél-akusztikus) szóló-duó-trió koncerteket van lehetőségem befogadni. És hogy nem tudunk újabb 100-as listát produkálni, mivel a Műhely programterve eléggé telített már most is (mindig). Azért vannak még bőven szabad helyek…
Itt mondanék köszönetet Éry Balázsnak, az ötlet „szülőapjának” aki először ad garázskoncertet 27-én, szombaton!
(A fotóhoz: ilyen remek körülményeket, eredeti hangulatot nem tudok már teremteni. De ha lemondtok erről, még egészen jól érezhetjük magunkat!)
Fintalaci nyitottm@gmail.com

2020 október 15

Részletek

Kedzés: 2020. 10. 15. – 08:00
Vége: 2021. 02. 21. – 17:00