BÁBELŐADÁS

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

BÁBELŐADÁS

JUHÁSZ KRISTÓF: NULLADIK SZERELEM
– zenés mesejáték kisgyerekeknek –


“Történetünk utazás az első – vagyis nulladik – szerelmek idejébe, az óvodáskorba. Abba az életkorba utazunk, amikor még minden varázslat. Minden hang zene, minden szó költészet, minden firka fontos üzenet, minden mozdulat egy életre szól. Az óvodáskor az örökké tartó pillanatok kora.
A mesék és a csodák olyan hétköznapi dolgokból nőnek ki, mint egy homokozóban felejtett műanyag lapát, vagy egy levesbe pottyant hajszál.
Az óvodai szerelem életünk első nagy drámája. A dráma feszültségét a gyermeki fantázia és játékkedv végtelen hajlékonysága oldja fel. Minden kisfiú szuperhős, és minden kislány királylány lesz, imponálni akar szíve választottjának.
A minimalista tárgybábokkal, élő szereplőkkel, valamint hagyományos hangszerekkel és rengeteg zajkeltő eszközzel egyaránt előadott játék különleges atmoszférát teremt, minél többet bízva a gyermeki fantáziára.”Rendező és szereplő: Juhász Kristóf
Zene és szereplő: Takáts Eszter
Munkánkkal környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára neveljük a gyermekeket, és megmozgatva fantáziájukat bevezetjük őket abba a világba, ahol átértékelődnek olyan fogalmaik, mint hasznos, vagy haszontalan… Ráadásul a mai, digitális ingerekkel túlterhelt gyermekeknek megadjuk a kézzelfogható munka élményét és örömét, „felnőttes” eszközöket adunk a kezükbe, egyszerre adunk munkát szárnyaló képzeletüknek, és bontakozó manuális készségeiknek.
Belépődíj: felnőtteknek 1.000, gyerekeknek 500 Ft, családi jegy 4 fő esetén 2.000 Ft
(Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2015 október 10

Részletek

Dátum: 2015. 10. 10.
Időpont: 15:00 - 17:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: