BORCSÜTÖRTÖK

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

BORCSÜTÖRTÖK

Vendégünk:
KELEMEN MAJAKedves barátaink a borban,
válhat-e a művelt alkoholistából művelt szerencsejátékos?
Csütörtök este nemcsak erre a kérdésre keressük a választ, hanem arra is: MIT ISZUNK?
A kóstolandó 7 ital címkéjét ugyanis nem fogjuk látni a csütörtök esti bortotón, amelyről a játékvezető, Kelemen Maja a következőket írta:
4-féle fehérbor, 3-féle vörösbor, mellé leírás, mely segítséget nyújt a borok azonosításához. Szinte mindegyiket kóstolhatta már a közönség a Nyitott Műhely borestjeinek valamelyikén. A nyertes egy palack jóféle vörösbort kap, amit nagy valószínűséggel még senki sem kóstolt, de meg kell osztania a jelenlévő versenytársakkal az est végén.” Vagyis amit nyer a győztes, rögtön el is vesszük tőle és feléljük. Ki mondta, hogy Marx halott?
Borok, poharak és más túrafölszerelések a helyszínen várnak. Mivel a jó italok sajnálatos módon nem olcsók, a résztvevőktől a költségekre pénzt szeretnék bevasalni, ráadásul előre. Ez a pénz kizárólag a felmerülő költségek (poharak, bor, rágcsálnivaló) fedezését szolgálja. Kalauzainkat szeretettel látjuk vendégül az esték mindegyikén. Mivel a létszám limitált, előzetes bejelentkezés szükséges az lokeandras@gmail.com címen. Lőke András, az estek szervezője
Belépődíj: 6.000 Ft

2009 május 14

Részletek

Dátum: 2009. 05. 14.
Időpont: 19:30 - 21:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: