FRANKÓ KÉKFRANKOSOK
Ó, az a csodálatos szín! Ó, az a csokoládés, konyakmeggyes illat! Ó, az a sokszínűség amit ez a szőlő adni képes! A kékfrankos az egyik legsokoldalúbb fajta, rengeteg népszerű házasítás alapja, de fajtaborként is rendkívül izgalmas. Szeretjük rozénak, ropogós savú, üde vörösnek, de legszebb arcát talán mégis akkor mutatja, ha a hozzáértő, érzékeny borászok kezében kap egy kis hordós érlelést. Ezen az estén hét kitűnő hazai kékfrankos lesz a vendégünk. Ismerjétek meg őket!
A kóstolót Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője, és Bernáth-Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök vezeti.
A borsort hamarosan közöljük!
A kóstoló ára 5.000 Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő.
Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek előre a borsmenta.edit@gmail.com címen.
A kóstoló után Finta László vacsorával is készül, ha szívesen maradnátok egy igazi, Finta-féle kényeztetésre, ezt is jelezzétek.