DZSESSZMECSERE – ÚJ FOLYAM 6.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

DZSESSZMECSERE – ÚJ FOLYAM 6.

MITŐL SZÓLNAK A STANDARDEK?
A FANTASZTIKUS GITÁROS, A NAGYON JÓ BESZÉLŐKÉVEL IS MEGÁLDOTT GYÁRFÁS ISTVÁN FOGJA KÉT  ÖRÖKZÖLD DAL KÜLÖNBÖZŐ LEHETSÉGES VÁLTOZATAIT ELEMEZNI FELVÉTELEK ÉS SAJÁT HANGSZERE SEGÍTSÉGÉVEL
– interaktív zenés beszélgető estek a jazzről, minden második kedden, Kerekes György és Pallai Péter vezetésével –


Fotó: Császár Márta

GYAFI VÁLASZTÁSA: Ha hiszitek, ha nem, Lehár Ferenc „You are my heart’s delight” (Úgy vágyom egy nő után)  és Wes MontgomeryFour on six” című szerzeménye.
A gitáros és zenekarvezető GYÁRFÁS ISTVÁN a legdallamosabb és szívhez szóló, ugyanakkor művészi szinten előadott, modern swing mestere. Minden fellépése hangulatos, élvezetes, nívós muzsikája teljesen megközelíthető. Az elmúlt időszakban számos hazai- és külföldi klubban, illetve fesztiválon lépett fel saját zenekarával, és más formációkban, melyek közül talán a legjelentősebbek az afrikai és ázsiai turnék voltak.
https://www.youtube.com/watch?v=vScqVN_vtLQ
https://www.youtube.com/watch?v=VWGcBaQzytM

AZ ESEMÉNY INTERAKTÍV – KÉRDEZNI LEHET, SŐT, NAGYON IS AJÁNLATOS!
Ha nektek nem megy, ami elképzelhetetlen, akkor a két házigazda, KEREKES GYÖRGY és PALLAI PÉTER zaklatja a vendéget.(És legyen ez a reklám helye: a Nyitott Műhelyben kapható az egész városban a legjutányosabb áron „A Jazz Évszázada” c. könyvük)
Ajánlott hozzájárulás: 500 Ft

2016 június 14

Részletek

Dátum: 2016. 06. 14.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: