ELŐADÁS A KISTEREMBEN

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ELŐADÁS A KISTEREMBEN

FELEMELŐ BESZÉLGETÉS
– nyitott beszélgetés Hormay Nóra lélekgyógyász, önismereti tanácsadóval –

  

Felemelő, mert szeretném, ha a program után felemelkedettebb állapotban, pozitívabb gondolatokkal távoznál, mint amikor megérkeztél.  Beszélgetés, mert igazából „csak” beszélgetni fogunk, persze egy beszélgetés mindig hoz felismeréseket és beindít az életünkben változásokat.
Egyre többször fordul elő az életemben, hogy „csak úgy” beszélgetésbe elegyedek emberekkel és elhalmoznak kérdésekkel a világról, a változásokról, a szeretetről, a megbocsátásról, felemelkedésről, útkeresésről … és az élet bármilyen témájáról. Egyszer egy kedves barátom egy ilyen beszélgetés végén tette fel nekem a kérdést, hogy miért nem tartok beszélgetős programokat embereknek. Megérintett az ötlet, és miközben pár hete az Ószirmi meséket hallgattam a Nyitott Műhelyben, megszületett bennem a Felemelő beszélgetések program.
Ha úgy érzed elakadtál az életben, céltalan és motiválatlan vagy, magányos vagy/és szeretetlenségben élsz, vagy bármilyen más nehezítő téma van az életedben, gyere el, hátha elhangzik az az egy mondat, ami kapaszkodó lehet ahhoz, hogy elindulj és felülkerekedj a nehezítő tényezőkön. Gyere el és tedd fel a kérdést, amit nem tudod kinek kéne feltenned! Várok szeretettel bárkit, aki szívesen beszélgetne velem és a többi résztvevővel, akár azért, mert kapaszkodót keres, akár azért mert érdeklődik a munkám iránt és szeretne személyesen is találkozni velem.
Nem szeretnék konkrét témát meghatározni, szeretném, ha a beszélgetés szabadon zajlana; hiszem, hogy úgyis olyan emberek gyűlnek össze, akiknek lesz közös témája.
Szándékom, hogy ez a program elérhető legyen olyanok számára is, akik esetleg nem engedhetik meg maguknak az egyéni konzultációkat, de szeretnének tenni azért, hogy életük jobbá váljon. A program ezért adományi hozzájárulás alapon működik:
A Nyitott Műhely támogatására a javasolt hozzájárulás 500Ft/fő, melyet teljes egészében a helyszín kap meg saját fenntartására.
Ha az én munkámat szeretnéd támogatni a hozzájárulásoddal örömmel fogadom, de ha nem engedheted meg magadnak, akkor is szeretettel várlak.
Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/257060668198993/
Saját weblapom: www.szivarvanyterapia.hu

2018 május 23

Részletek

Dátum: 2018. 05. 23.
Időpont: 17:30 - 19:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: