ELŐADÓEST

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ELŐADÓEST

VALAMIESTE

„A vándorútra kelt asszonynak olyan útlevele van, amelyet keleten nyugatinak tartanak, nyugaton pedig keletinek. Útlevele tehát mind keleten, mind nyugaton gyanakvásra késztet: az illető kétfelé vet árnyékot. Egy ösvény hálózta erdő mélyén keresi a nagyhírű oskolát, amelyben hosszú utazása végén le kell tennie a legfőbb vizsgát. Köldöke akár a sületlen kenyér pilléje, az útja pedig oly hosszú, hogy éveket fal föl.”

( Milorad Pavic )
Sosem tudtam kibújni a kórházi pizsamából és soha nem tudtam elfelejteni anyám idegen tekintetét. Szerettem volna felnőni, megbocsájtani, de azt hiszem, bármit teszek, az csak eljátszása valaminek. Rettegő farkas az asztal alatt.
(Záhonyi Enikő)

Szalontay Tünde és Záhonyi Enikő

Az este során dalok, versek hangoznak el a következő szerzőktől, előadóktól: Al Bano és Romina Power, Baksa Sós János, Cseh Tamás, Krishna Levy- Francois Ozon, Dési András György- Darvas Kristóf, Novák János, Kemény István, Maár Gyula- Selmeczi György, Milorad Pavic, Müller Péter Sziámi- Gasner János, Nancy Sinatra, Pete Seeger, Szijj Ferenc.
Előadják: Szalontay Tünde és Záhonyi Enikő
Zongorán kísér: Darvas Kristóf
Rendezte: Nagy Kata
Szalontay Tünde egy évtizede a Pintér Béla társulat színésznője, korábban a legendás Arvisurában, majd dán és olasz társulatokban, illetve különböző alternatív színházakban játszott. Záhonyi Enikő a Sziámi énekesnője volt, most a Sweet Jane zenekar tagja. Darvas Kristóf az egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal zongorista, színházi és koncertzenész.

Bővebben: http://www.youtube.com/watch?v=0tF8GVYWMRA

https://picasaweb.google.com/104234164874134181450/EnikoZacc?authkey=Gv1sRgCPHgwpWo2-DtXA&feat=email

Belépődíj: 500 Ft (Önkéntes jegyszedő keretetik.)

2011 november 05

Részletek

Dátum: 2011. 11. 05.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: