ÉVADNYITÓ KONCERT és JÓTÉKONYSÁGI EST

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ÉVADNYITÓ KONCERT és JÓTÉKONYSÁGI EST

– fellépnek: HARCSA VERONIKA és a MATTHEW MITCHELL TRIÓ –

 

 

Harcsa Veronika – ének

 

Matthew Mitchell Új-Zélandon született, sokáig élt Londonban (első lemeze is itt jelent meg). Néhány éve Magyarországon telepedett le. Gitárjátékában alapvetően a jazz rugalmasságát, variabilitását igyekszik ötvözni a rock dinamizmusával és határozottságával. Triójával közel egy éve adott nagysikerű és emlékezetes koncertet itt, a Nyitott Műhelyben. A trió mostani, Harcsa Veronikával közös repertoárja azóta jött létre. Örömünkre szolgál, hogy ezzel a minden tekintetben izgalmasnak ígérkező anyaggal nyithatjuk meg (hivatalosan!) a Műhely őszi programsorozatát.

Veronika sokszor megfordult már nálunk, korábban, pályája kezdetén. Viszont az utóbbi néhány évben oly káprázatos karriert futott be, hogy nem nagyon sikerült levegővétellel követnünk, vagyis bármi folytatást (merni) kezdeményeznünk. Kishitűen, persze, mert Veronika, mostani felkérésünkre, megható kedvességgel mondott igent.

 

 

Horváth Balázs – bőgő, Sárvári Kovács Zsolt – dob, Matthew Mitchell – gitár

 

 

Még annyit a szezonnyitóról, hogy nehéz anyagi helyzetünk miatt egyben jótékonysági alkalomnak is szánjuk. Belépődíj gyanánt 1.200 Ft-ot tüntetünk fel, de reméljük, hogy aki teheti, kivételesen nagyobb összeggel járul hozzá az est teljes bevételéhez. A program 19 órakor veszi kezdetét Bán Magda (az Alapítvány Elnöke) és Finta László (a Bt vezetője) beszámolóival, melyek egyaránt szólnak majd az elmúlt évad eseményeiről-eredményeiről, ill. következő időszakra vonatkozó terveinkről-feladatainkról. A koncert ezt követően, nagyjából 8-kor veszi kezdetét. Az est alkalmával igyekszünk vendégül látni barátainkat, támogatóinkat, de örömmel vesszük azt is, ha a közös asztalra nem csak általunk kerül harapni- és innivaló…

2011 szeptember 15

Részletek

Dátum: 2011. 09. 15.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: