FILMVETÍTÉS ÉS BESZÉLGETÉS

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

FILMVETÍTÉS ÉS BESZÉLGETÉS

MÉLYLEVEGŐ
– Kovács Claudia rövidfilmje, a vetítés után a rendezővel Bokor Petra beszélget –

Mélylevegő – színes, magyar kisjátékfilm, 11 perc, 2012, rendező: Kovács Claudia, forgatókönyvíró: Kovács Claudia, zeneszerző: Fodor Attila Kevin, operatőr: Kovács Claudia, díszlettervező: Boros Lőrinc, jelmeztervező: Klimó Péter, társrendező: Fazakas Péter, hangmérnök: Pótári József, vágó: Makk Lili, szereplők: Mohai Tamás, Sztarenki Dóra

Érezted úgy, hogy egy idegen közegben egyszercsak kifut a lábad alól a talaj? De mégis hajt a kíváncsiságod, s a megszokottól való távolodás ideje elérkezett? Ekkor minden erőddel összpontosítva veszel egy mély levegőt, és elindulsz az ismeretlen felé.

Augusztus 4-én vasárnap 18.00 órakor Kovács Claudia Mélylevegő című rövidfilmjének vetítésére és a témát körüljáró beszélgetésre kerül sor a Nyitott Műhelyben. Kovács Claudia, a film rendezője Máthé Tibor operatőr osztályában végzett 2011-ben. A mainstream rövidfilmek elbeszélő világától eltérően egy képekben, érzéskeltésben erős, párbeszéd nélküli filmet forgatott. A vetítés után az alkotó beszélgetőpartnere Bokor Petra transzperszonális pszichológus, a pécsi doktori iskola kutatója.
A belépés díjtalan.

2013 augusztus 04

Részletek

Dátum: 2013. 08. 04.
Időpont: 18:00 - 20:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: