JAZZCSÜTÖRTÖK

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

JAZZCSÜTÖRTÖK

A Harmónia Jazzműhely és a Nyitott Műhely vendége a
JUHÁSZ GÁBOR – LANTOS ZOLTÁN DUÓ

“Juhász Gábor már volt a vendégünk kíséret nélkül és gyönyörű, nagy sikerű koncertet adott a Nyitott Műhelyben . A műfajban kevésbé jártasak kedvéért (kiket nagyon szívesen látunk, mert ez a két zenész nem igényel bennfentességet közönségétől, mindössze a zene szeretetét!) Juhász Gábor, aki hangszerén egyike a leginvenciózusabbaknak, közreműködött az elmúlt évek majd minden nívós magyar jazzalbumának felvételén. Most készül első lemeze saját neve alatt a kiváló dán trombitással, Palle Mikkelborggal.
Lantos Zoltán “Mirrorworld” című, nemrég megjelent albumát melegen ajánlom bárkinek. Lantos Zoltán, ha jól emlékszem, 9 éven át tanított zenét Indiában, s ezzel párhuzamosan tanulta maga is a szubkontinens varázsos muzsikáját. Kiváló hegedűs, kinek játékában nagyszerűen vegyülnek az orientális hatások a jazz improvizatív kalandvágyával.
Ez az este azért igérkezik kivételesnek, mert a két előadót összeköti az indiai zene szeretete, a rögtönzés gyönyöre, a több irányba való nyitottság – és nem utolsó sorban az, hogy a legnagyobb öröm számukra egymással játszani.” Pallai Péter

Belépődíj: 600 Ft

2003 január 23

Részletek

Dátum: 2003. 01. 23.
Időpont: 19:30 - 21:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: