JAZZPÉNTEK

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

JAZZPÉNTEK

A Harmónia Jazzműhely és a Nyitott Műhely vendége a
PALYA BEA QUINTET

 Palya Bea a mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is. A Folkestra, Kárpátia, Zurgó együttesek alapító tagja volt, sokáig vendégeskedett a Sebő, Nagy János Trio, Balázs Elemér Groupe, Etnofon együttesekben. Az utóbbi években főként saját terveit valósítja meg, rendszeresen koncertezik szólóban és saját együttesével, itthon és külföldön. Együttesét is kiemelkedő zenészek alkotják.

Lukács Miklós a magyar cimbalom-művészet új csillaga, aki hangszerével csodákra képes a legkülönbözőbb zenei közegekben. Páratlan rögtönzőképességéről Szakcsi Lakatos Bélával készített, zseniális duó-albuma és a Dresch Quartetben végzett munkája tanúskodik.

Az elképesztően sok fúvós hangszert megszólaltató Szokolai ‘Dongó’ Balázs a sajnálatos módon feloszlott Dél-Alföldi Szaxofonegyüttes egyik csillaga volt.

Dés András az új nemzedék ütős királya, a Balázs Elemér Group egyik ékessége. Klasszikus ütőhangszereken kezdte tanulmányait, majd a különböző népzenék felé fordult, de fantasztikus, ötletes jazz-zenész, akit nem véletlenül zárt a szívébe a londoni közönség.

A bőgős Novák Csaba Balogh Kálmán zenekarában is bizonyította már tehetségét.

Bővebben: www.palyabea.hu

Belépődíj: 1.200 Ft (Jegyszedő kerestetik!)

2008 február 29

Részletek

Dátum: 2008. 02. 29.
Időpont: 19:30 - 21:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: