KÉSELÉS VILLÁVAL // ÚJ FOLYAM, HETEDIK ÉVAD

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KÉSELÉS VILLÁVAL // ÚJ FOLYAM, HETEDIK ÉVAD

HIPP-HOPP ÉS IRODALOM
Vendégeink: Osváth Sándor, Závada Péter és Pál Sándor Attila
– Az est házigazdái Bodor Emese és Bánfalvi Samu –

„Már csak azért sem lehetnénk hiteles rocksztárok, mert olvastunk Petrit meg hallgattunk Mozartot”
Anonim MC: Kanapé

Hogyan befolyásolja az irodalmi szocializáció a kortárs magyar hip-hop alakulását? Na és fordítva? Van-e átjárás a két szcéna között, és miért érdemes ma erről beszélni? Ilyen és ehhez hasonló témákról kérdezzük majd meghívott vendégeinket:
Osváth Sándor (1984) a.k.a. pHLaT / Doktor Monoton: MC, szövegíró, beatmaker. A Mulató Aztékok raptrió és a Lapos Föld rapduó tagja, továbbá szóló rapelőadó, volt magyar szakos károlis. Ózdon született, tizenöt éves kora óta Budapesten él.
Závada Péter (1982) költő, drámaíró. A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett Színháztudomány diplomát, majd az ELTE Esztétika szakán doktori fokozatot. Jelenleg a szak oktatója. Tizennégy éves korától kezdve a zenekar megszűnéséig az Akkezdet Phiai alternatív rapcsapat tagja. A Délkör költői csoportosulás és a Negyed folyóirat alapítója. Drámáit az Örkény, a Katona és a Trafó is játssza. Eddig öt verseskötete jelent meg, legutóbb 2023-ban A muréna mozgása.
Pál Sándor Attila (1989) költő, a Forrás folyóirat szerkesztője. Legutóbbi kötete: Daloskönyv (Magvető, 2023)
A Nyitott Műhely nem csak a mi otthonunk, hanem sokan mások közös otthona is. Támogassátok, ha megtehetitek! http://www.nyitottmuhely.hu/tamogatas/
2023 október 03

Részletek

Dátum: 2023. 10. 03.
Időpont: 19:00 - 23:30