KISTEREM

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KISTEREM

SZEXBESZÉLGETÉS

“Kedves Dóra! December eleje óta kemoterápiát kapok. Amióta a kezelések folynak, komoly kihívásokkal szembesültem, ami egyrészt hatással van a testképemre, saját nőiességemre, másrészt a szexualitáshoz való
hozzáállásomra. A rákbetegséggel való küzdelem alatti minket, nőket érintő megváltozott állapotokról nagyon keveset olvashatunk. Pedig rengeteg aspektusa van az egész kérdéskörnek! A nyálkahártya változásai, haj és más testszőrzetek kihullása, lelki faktor, műtétek nyomai. Emellett bizony keményen dolgozni kell önértékelésen. Szívesen beszélgetnék alkalomadtán erről csoportban. Hiszen a párkapcsolatot, szexuális életet is érintő kérdésről van szó, és szeretném tudni, mások, hogyan élik meg”.
(egy 27 éves nő)

“Olyan ez, mintha a fókuszom, bizonyos értelemben leszűkült volna arra, hogy a mostban éljek. Ellazultabban végzem, amit csinálok. Elkezdtem pusztán azt tenni, amit éppen tennem kell. Csak hagyni kell, hogy a türelmetlenség elmúljon és azt a darab fát hasogatni, ami előttem van, nem pedig másikat keresgélni; a közeli patakból hozni a vizet, és nem utazni órákat azért, hogy egy másik patakot keressek.
Időt kell adni magamnak a gyógyulásra. Hagyni, hogy kifejlődjön egy nyitott, nyugodt tér, és figyelni, vajon mi születhet benne.”
(Ken Wilber Áldás és állhatatosság című könyvéből)
A nemzetközi nőnap “alkalmából” egy szokatlannak tűnő, de többeket érintő téma kapcsán tartunk szexbeszélgetést a Nyitott Műhelyben. A betegségek, és azok közül is elsősorban a rák szexualitásunkra, nőiségünkre, testképünkre, párkapcsolatunkra való hatásairól beszélgetünk március 6-án, kedden, este 7-től a Nyitott Műhely kistermében. A beszélgetés ingyenes. Várunk minden idősebb és fiatalabb nőt, lányt, anyát, akit érint, vagy érintett ez a kérdés. Azokat, akik megosztanák ezzel kapcsolatos tapasztalataikat, és kíváncsiak arra, hogy más hogyan néz szembe ezekkel a kihívásokkal.
A csoport előzetes jelentkezéssel indul, jelentkezni lehet a

www.csakatestemenat.hu weboldalon vagy a doradjamila@gmail.com
e-mail címen.
Mester Dóra Djamila
Ars Erotica Alapítvány / Ars Erotica Foundation www.csakatestemenat.hu
www.arserotica.hu

2012 március 06

Részletek

Dátum: 2012. 03. 06.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: