KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

KŐBÉKA VERSKONCERT

Kedves Barátaink!
Szeretettel várunk Benneteket kedvenc játszóhelyünkön, a Nyitott Műhelyben sorra kerülő felnőttkoncertünkön. A program az ilyen jellegű koncertjeink hagyományait követi, azaz sokféle stílus, korszak és hangulat váltakozik majd az est folyamán. Nagyon sok hangszert viszünk és természetesen erősítés nélkül játszunk majd!
hallgatnivaló: http://kobekaegyuttes.hu/zenek/zene/
A Kőbéka együttes vagyunk, megzenésített verseket adunk elő klasszikus, jazz és népzenei alapokon. Kizárólag akusztikus hangszereken játszunk és ha csak lehet, erősítés nélkül. A repertoáron az ókortól napjainkig szerepelnek versek, de a fő irány a XX. és XXI. századi magyar költészet.
Rendszeres játszóhelyünk az Egyetemi Színpadon, a Kolibri Pincében és a Karinthy Szalonban volt. Három évig ezeken a helyeken működött a Kőbéka klub, ahol rokon műfajokból hívtunk vendég együtteseket egy-egy közös fellépésre. Rendszeresen játszottunk a Művészetek Völgyében. Néhány éve az önálló koncertjeink helyszíne a Nyitott Műhely. A felnőtteknek szóló műsorok mellett gyerekkoncertjeink is vannak és egy zenés mesejáték. A jelenlegi formáció 2002. óta létezik, tagjai (a képen balról jobbra):
Kun Jáger Zoltán – bőgő, gitár, ének
Ujházy Viola – cselló, ének
Deme Csaba
– gitár, mandolin, bendzsó, ének
Vida Kati
– hegedű, ének
Költő Gábor – gitár, fuvola, furulya, ének
A belépés ingyenes, adományokat elfogadunk

2014 november 29

Részletek

Dátum: 2014. 11. 29.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: