KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

GERLÓCZY ZSIGMOND

Emberek, szerte a világban!
Rövidke életem viszonylatában nagyon sok idő ( körülbelül másfél év ), és rengeteg változás, fejlődés után újra visszatérek a koncertező zenészek sorába, régi, szeretett törzshelyemmel, A Nyitott Műhellyel kezdve az ‘idényt’.
Ez a másfél év dugig volt meghatározó, izgalmas és tanulságos történetekkel, nagyon sokat változtam mint zenész, és mint ember egyaránt.
Sokkal komolyabban foglalkozom zeneszerzéssel, közelebb kerültem, a saját szerzői hangomhoz, és amellett hogy rengeteg kamarazenét írtam, képzeljétek, dalszerzőként is tevékenykedtem, sőt, mindenféle tanár, mester híján az éneklésbe is belefogtam, magam adom elő azokat.
Ez utóbbit főleg az indukálta, hogy tavaly nyáron főszerepet játszhattam Jeles András ‘A Rossz Árnyék’ c. filmjében – amit egyébiránt november végétől láthattok a magyar mozikban – , ahol – bár énekelni (magamban) mindig nagyon szerettem – el kellett énekelnem egy ismert altatót, amit annyira élveztem, hogy azóta se sikerült, és nem is szeretnék felhagyni a tevékenységgel.
Készülök egy Demo-felvételre, ami életem első előkészítés alatt álló lemezének kivonata lesz, ezekből a darabokból ( zongora és kamaradarabok, dalok ), valamint egynéhány klasszikus előadási darabból válogatok erre a Novemberi estére. Szerintem, remélem, nagy élmény lesz nektek, nekem, nekünk.
Társulnak hozzám vendégmuzsikusok is, akiknek a nevét, hogy egy picit izgulhassatok, még nem fedem fel.
Nagyon örülnék, ha mindenki, aki érdeklődött valaha a muzsikám felől, és értetlenkedett azügyben, hogy miért nem koncerteztem az elmúltakban, eljönne, és megbizonyosodna róla.
Hívjatok bárkit, akit érdekelhet !
Szeretettel várlak titeket !
Zsiga
Zongora, Ének, Zene – Gerlóczy Zsigmond
A koncert a NKA Hangfoglaló programjának támogatásával jött létre.

Belépődíj: 1.500, diák: 1.000 Ft

2017 november 18

Részletek

Dátum: 2017. 11. 18.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: