KONCERT // ZENÉK SZÍNHÁZBÓL MŰHELYBE:)

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT // ZENÉK SZÍNHÁZBÓL MŰHELYBE:)

TRIO SORDINI

A trió Kovács Márton színházi kísérőzenéiből kiindulva alakult. Marci Mohácsi János rendezéseinek állandó zeneszerzője, ilyen alkalommal kezdtek így hárman együtt zenélni és döntötték el, hogy koncertszerűen is meg szeretnék mutatni együttműködésüket. Persze számtalan előzménye is volt ennek az együttállásnak: Marci és Csaba már zenéltek együtt az Arco Quartetben is, Ádám és Csaba pedig Ágoston Béla Gauditorium és Versi Varsa zenekarában is összeszokhattak már. A koncert hallgatói egy nagyon izgalmas kalandnak lehetnek részesei: a trió ugyanis egy egy órás, szünet nélküli utazásra invitálja hallgatóit, egyfajta felfedezésre, ismeretlen tájak bebarangolására a zene kiismerhetetlen ösvényeinBátor, érzelmes, szenvedélyes utazásra hívunk mindenkit, kizárólag a zene nyelvén megszólalva!
Az előadásokból így kiemelt hangfüzérek új kapcsolatba kerülhetnek, és további szövevényes történeteket mesélhetnek mind a
muzsikusok, de még inkább a hallgatóság számára. Az idő múlásával egyre több új dallam, ritmus bukkant fel a Trio Sordini olykor végtelennek tűnő hanglabirintusában. Kompozíció és improvizáció, utazás mindenhonnan mindenhová. A koncerten Kovács Márton és Móser Ádám szerzeményei hangoznak el, fonódnak össze.

Kovács Márton hegedű, ének
Móser Ádám harmonika, kaval
Gyulai Csaba gadulka, daf
https://www.facebook.com/events/422963820436904/?ref=newsfeed
Belépődíj: 1.800, diák: 1.200 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2024 április 22

Részletek

Dátum: április 22.
Időpont: 20:00 - 22:30