KONCERT + SZÜLINAP

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT + SZÜLINAP

JUHÁSZ GÁBOR TRIÓ


Itt:))

A gitáros Juhász Gábor hangszerének talán a legsokoldalúbb művésze Magyarországon, aki egyaránt képes az elmélyült visszafogottságra és a tüzes virtuozitásra. Többször szerepelt már világsztárokkal (Palle Mikkelborg, Charlie Mariano, Archie Shepp – hogy csak néhányat említsünk) és egymástól meglehetősen különböző magyar együttesekben (Tin Tin, Off Course, Balázs Elemér Group, Mirrorworld stb.) játszott kulcsszerepet. Juhász Gábor a gitár igazi „renaissance embere”, aki a zenei örökség lehetõ legszélesebb tárából merít és folyamatosan kísérletezik. Saját együttesei is meglehetősen eltérőek egymástól.
Juhász Gábor társa ebben a vállalkozásban Kovács Zoltán nagybőgős, zeneszerzõ, hangszerelõ, számos jazz és világzenei produkció, így az Smárton Trióés Szalóki Ági együtteseinek is oszlopos tagja,
valamint a kiváló dobos, Jeszenszky György, aki mindig fellelhető érdekes kísérleti együttesekben is.  Olykor külföldi sztárvendégeket kísér kíséri hihetetlen érzékenységgel  (pl. Budapest Jazz Club), mondhatni elementáris természetességgel reagál a jazz minden válfajára.  A brit világsztár énekesnő, Liane Carroll egyik kedvenc dobosa.
A koncert az NKA támogatásával jött létre.
Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2019 február 16

Részletek

Dátum: 2019. 02. 16.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: