LAP- ÉS KÖNYVBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LAP- ÉS KÖNYVBEMUTATÓ

HÁROM AZ EGYBEN – APOKRIF EST

Az első felvonásban az Apokrif téli számáé a terep, melynek bemutatásában szerzőink közül Bödecs László, Csillik Kristóf, Nagy Hajnal Csilla és Nyilas Atilla segítenek műveik felolvasásával a házigazdának, Nyerges Gábor Ádám főszerkesztőnek. A hamarosan megjelenő téli számról itt lehet bővebben tájékozódni: https://apokrifonline.wordpress.com/2016/01/12/elozetes-apokrif-20154/

A második etapban a lapszám exkluzív anyagáé, a 2015-ben a 40. évébe lépett angolai függetlenség előtt tisztelgő műfordításblokké a terep: a mellékletet szerkesztő Gál Soma beszélgetőtársa az összeállításhoz kísérőesszét író Dr. Pál Ferenc egyetemi tanár lesz, s természetesen a lefordított szövegekből is kap ízelítőt a közönség.

Az est harmadik harmadában egy az Apokrif Könyvek-sorozat keretében, tavaly Könyvhéten, a FISZ Fiatal Írók Szövetsége és az Apokrif közös gondozásában megjelent regényt mutatunk be, Szendi Nóra: Zárványok című művét. A könyvbemutató házigazdája Tóth Anikó kritikus, lapunk rendszeres szerzője lesz, beszélgetőtársai pedig a kötet szerkesztője, Reichert Gábor, a fülszöveget jegyző Márton László, valamint a művéből fel is olvasó szerző. A helyszínen a Zárványok példányai akciós áron megvásárolhatók is lesznek.
A blokkok között a lapszámban műfordításával szereplő Urbán Bálint zenél majd, egyszálgitárral.
A belépés, mint mindig, ezúttal is ingyenes, a jó hangulatért és maradandó élményért, a felsoroltakon felül már a Nyitott Műhely atmoszférája és kulináris csábereje is garanciát jelent.

2016 február 02

Részletek

Dátum: 2016. 02. 02.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: