LAPBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LAPBEMUTATÓ

APOKRIF FARSANG

Sokéves, kedves hagyományát újítja föl az Apokrif csapata 2017. február 7-én este hét órától a Nyitott Műhelyben, mikor is pár év kimaradás után újra farsangi irodalmi estet láthat a közönség.
A többrészes est keretében bemutattatik az Apokrif Nyugat+Zombik melléklete, felolvasnak a Nyugat klasszikusai (magyarhangjaik az Apokrif szerzői), beszélgetünk nagy sikerű és egyre türelmetlenebb vált képregényéről Csepella Olivérrel, exkluzív filmmeglepetést vetítünk, majd paródiák és egyéb bohóságok mellett további meglepetésekkel is szolgálunk a közönségnek. A helyszínen megvásárolható lesz folyamatosan el-elfogyogató 2016/4. (zombis) számunk dugiadagja, tehát aki eddig nem kapott, ekkor és itt minden bizonnyal beszerezheti. A szórakozás garantált, a nagyszerű hangulatért, gasztronómiai örömökért és főképp a páratlan miliőrt Finta László és a Nyitott Műhely szavatol.
Házigazda: Reichert Gábor
Felolvasnak: Bödecs László, Evellei Kata, Fráter Zoltán, Mizsur Dániel, Nyerges Gábor Ádám, Tarcsay Zoltán, valamint bizonyos tekintetben Tamás Péter. 🙂
Mindenkit szeretettel várunk!
(A Holt és Többé-kevésbé Élő Költők Társasága)
A belépés díjtalan.

2017 február 07

Részletek

Dátum: 2017. 02. 07.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: