LAPBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LAPBEMUTATÓ

EX SYMPOSION új (2017/97.), ÁRNY-ÉK című lapszámának bemutatója

“… nem elsősorban magára a forradalomra,főként nem annak az eseményeire koncentrál. Sokkal inkább az azóta eltelt száz évre, arra, hogy mindez miként volt befolyással nem csupán Oroszországra, hanem Magyarországra is, illetve az egész közép-európai térségre.” (részlet a szám szerkesztője, Mesés Péter bevezetőjéből)

A beszélgetés résztvevői:
Bretter Zoltán
Wilhem Droste
Krasztev Péter
Mesés Péter
Radics Viktória
Vajda Mihály
Moderátor: Józsa Márta


Korábbi lapszámbemutató (a képen szereplők közül talán ha Kukorelly Endre nem lesz jelen, ill. ezt is inkább ikszre venném)

Az Ex Symposion irodalmi és művészeti folyóirat, amelyet a Vajdaságból áttelepült költők, írók és irodalomtudósok alapítottak 1993-ban Veszprémben a híressé vált, egykori Új Symposion szellemiségének folytatóiként. A lap főszerkesztője 2004-ig Tolnai Ottó volt (azóta a szerkesztőség elnöke), 2005-től pedig Bozsik Péter, aki korábban felelős szerkesztőként vett részt a folyóirat készítésében (a verseket Krusovszky Dénes szerkeszti). A szerkesztőbizottság tagjai közé tartozik Balázs Attila, Fenyvesi Ottó (laptervező), Józsa Márta, Kalapáti Ferenc, Ladányi István, Mesés Péter, Pató Attila, Radics Viktória, Rajsli Emese, Szerbhorváth György, Szilágyi Zsófia és Virág Gábor.
http://exsymposion.hu/
A lap bemutatóit a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
A belépés díjtalan.

2018 március 05

Részletek

Dátum: 2018. 03. 05.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: