LÉLEK FILMEK 5.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK 5.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Filmklubja

SPIKE JONZE: HER

Kedves Filmbarátok!
A Lélek Filmek ebben a szemeszterben is megnyitja nézőterét az igényes szórakozásra nyitott érdeklődők előtt. Az idény első alkalmával egy olyan filmet választottunk, amely bővelkedik olyan témafelvetésekben, amelyekről érdemes társalgást folytatni.
A vetítés után vendégeink lesznek a Vágatlan verzió podcast tagjai.
Menetrend: Filmvetítés: 18:45-20:45
Kötetlen beszélgetés a Vágatlan verzió tagjaival 21:00-
Várunk szeretettel minden kedves visszatérő és új érdeklődőt!  Az összejövetel helyszínéül a kulturális élet titkos ékszerdoboza a Nyitott Műhely szolgál.
A nő /Her/ – amerikei film, 2013, 121 perc, rendezte: Spike Jonze, forgatókönyvíró: Spike Jonze, zeneszerző: William Butler Karen O, operatőr: Hoyte Van Hoytema, producer: Megan Ellison, Vincent Landay, vágó: Jeff Buchanan, Eric Zumbrunnen, szereplők: Joaquin Phoenix– Theodore, Scarlett Johansson – Samantha hangja, Chris Pratt – Paul, Rooney Mara – Catherine, Kristen Wiig – SexyKitten, Amy Adams – Amy, Matt Letscher – Charles
Los Angelesben, a közeli jövőben él Theodore Twombly író, aki abból él, hogy megható, személyes leveleket ír mások számára. A férfi rossz passzban van, próbálja kiheverni, hogy tönkrement egy hosszú kapcsolata. A számítógépein dolgozik és játszik. Egy nap unalmában letölt egy új, intelligens operációs programot. Így találkozik Samantha-val, pontosabban a hangjával, amely valósággal megigézi. Kiderül, hogy Samantha okos és éleslátó, érzékeny és meglepően vicces. A kezdeti barátságuk egyre jobban elmélyül.
További vetítések:

október 22. kedd
november 19. kedd
december 3. kedd
január 14. kedd
február 18. kedd
március 10. kedd
április 14. kedd
május 12. kedd
június 9. kedd
Belépődíj: 500 Ft, amivel a Műhely működését támogatjuk. (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2019 szeptember 24

Részletek

Kedzés: 2019. 09. 24. – 19:00
Vége: 2019. 09. 25. – 00:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: