LÉLEK FILMEK // ELTE PPK FILMKLUB

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK // ELTE PPK FILMKLUB

IDŐRŐL IDŐRE

Visszatér a PPK filmklubja, a Lélek Filmek!

Minden alkalommal egy-egy pszichológiai témájú/pszichológiához kapcsolható filmet tekintünk meg, melyet – egy rövid szünetet követően – állandó meghívott vendégeinkkel, a Vágatlan Verzió tagjaival közösen ki is elemzünk. A beszélgetés alapvetően nyitott, a cél az, hogy közösen gondolkodjunk egy-egy film mélyebb értelmén, s az egymással megosztott szempontok mentén megértsük ezen alkotások üzenetét, azt a lehető leghatékonyabban dolgozzuk fel és tároljuk el.


Billy Nighy, Richard Curtis, Domhnall Gleeson

Időről időre /About Time/, angol vígjáték, 2013, 123 perc, rendező: Richard Curtis, forgatókönyvíró: Richard Curtis, operatőr: John Guleserian, producer: Tim Bevan, Eric Fellner, vágó: Mark Day, szereplők: Rachel McAdams – Mary, Domhnall Gleeson – Tim, Margot Robbie – Charlotte, Vanessa Kirby – Joanna, Bill Nighy – Dad, Tom Hollander – Harry, Lindsay Duncan – Mum
21 évesen Tim (Domhnall Gleeson) felfedezi, hogy képes utazni az időben és megváltoztatni, ami a saját életében történik, illetve történt. A terve viszont, miszerint barátnőt szerez, és ezáltal a saját világát jobb hellyé teszi, sokkal bonyolultabbnak bizonyul, mint elképzelte.
A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal tekintjük meg.
A helyszínen állandó vendéglátónk megnyitja számunkra a pultot is, így az innivaló is biztosított minden kedves vendégünknek. Az esemény látogatása ingyenes, de arra kérünk titeket, hogy az esetleges fogyasztásotokkal a helyszínt támogassátok!

2022 november 23

Részletek

Dátum: 2022. 11. 23.
Időpont: 18:00 - 22:00