LÉLEK FILMEK // ELTE PPK FILMKLUB

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK // ELTE PPK FILMKLUB

PLASZTIK SZERELEM

Kedves Filmbarátok!
Visszatér a PPK filmklubja, a Lélek Filmek!
Mivel sokatok még nem ismerheti a koncepciónkat, íme egy rövid leírás arról, mire lehet számítani: minden alkalommal egy-egy pszichológiai témájú/pszichológiához kapcsolható filmet tekintünk meg, melyet – egy rövid szünetet követően – állandó meghívott vendégeinkkel, a Vágatlan Verzió tagjaival közösen ki is elemzünk. A beszélgetés alapvetően nyitott, a cél az, hogy közösen gondolkodjunk egy-egy film mélyebb értelmén, s az egymással megosztott szempontok mentén megértsük ezen alkotások üzenetét, azt a lehető leghatékonyabban dolgozzuk fel és tároljuk el.
Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt, s nagyon reméljük, hogy minél többen eljöttök, így folytatva a korábbi évek hagyományát!
Az esemény látogatása ingyenes, de arra kérünk titeket, hogy az esetleges fogyasztásotokkal a helyszínt támogassátok!
A film rövid leírása: Amikor Lars (Ryan Gosling) bemutatja az interneten megismert brazil lányt, Biancát, a család megdermed a döbbenettől. Biancát ugyanis egy gumibaba cégtől rendelte a szociális kapcsolatokban kissé különc Lars. A kisváros orvosának a tanácsára a család és az egész város belemegy Lars játékába. Plasztik Bianca gyorsan beilleszkedik a közösségbe, egy helyi butik modellje lesz, misére jár, önkéntes munkát vállal a kórházban és elkíséri Larsot élete első házibulijára.
Ha érdekel, hogyan alakul Lars és Bianca élete, semmiképp se hagyd ki az eseményt!IMDB: 7.3 Lars and the Real Girl
A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal tekintjük meg.
Azzal, hogy megjelentek az eseményen, hozzájárultok ahhoz, hogy a mediagroup fotósai és videósai képet vagy videót készítsenek rólatok.
Az esemény látogatása ingyenes, de arra kérünk titeket, hogy az esetleges fogyasztásotokkal a helyszínt támogassátok!
2022 április 25

Részletek

Dátum: 2022. 04. 25.
Időpont: 18:00 - 23:00