LÉLEK FILMEK (újra!)

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK (újra!)

SAUL

Hosszú kényszerszünet után visszatér a PPK filmklubja, a Lélek Filmek.
Mivel sokatok még nem ismerheti a koncepciónkat, íme egy rövid leírás arról, mire lehet számítani: minden alkalommal egy-egy pszichológiai témájú/pszichológiához kapcsolható filmet tekintünk meg, melyet – egy rövid szünetet követően – állandó meghívott vendégeinkkel, a Vágatlan Verzió tagjaival közösen ki is elemzünk. A beszélgetés alapvetően nyitott, a cél az, hogy közösen gondolkodjunk egy-egy film mélyebb értelmén, s az egymással megosztott szempontok mentén megértsük ezen alkotások üzenetét, azt a lehető leghatékonyabban dolgozzuk fel és tároljuk el.
A helyszínen állandó vendéglátónk megnyitja számunkra a pultot is, így az enni- és innivaló is biztosított minden kedves vendégünknek.
Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt, s nagyon reméljük, hogy minél többen eljöttök, így folytatva a korábbi évek hagyományát!
A film rövid leírása: Joe Gardner középiskolai tanár, aki szereti a jazz zenét. Egy balesetben a lelke elszakad a testétől és egy olyan központba kerül, ahol a lelkek fejlődnek és szenvedélyeket szereznek, mielőtt újjászületnek. Joe-nak segítséget kell szereznie a többi képzésben részt vevő lélektől, például 22-től, egy lélektől, aki örök időket töltött a Te szemináriumon, hogy visszatérjen a Földre. Ha tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? Akkor most a 2020-ban készült Pixar film New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.
IMDB: 8.1 https://www.imdb.com/title/tt2948372/
Mafab: Lelki ismeretek (film, 2020) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
Azzal, hogy megjelentek az eseményen, hozzájárultok ahhoz, hogy a mediagroup fotósai képet készítsenek rólatok.
Az esemény látogatása ingyenes, de arra kérünk titeket, hogy az esetleges fogyasztásotokkal a helyszínt támogassátok!
2021 október 12

Részletek

Dátum: 2021. 10. 12.
Időpont: 19:00 - 23:00