LITERA KLUB 2.0

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LITERA KLUB 2.0

Vendégünk: PARTI NAGY LAJOS

Szeretettel meghívunk második támogatói klubestünkre, melyet 2023. szeptember 26-án, kedden 18 órától tartunk a Nyitott Műhelyben (Budapest XII., Ráth György utca 4.)!
Exkluzív vendégünk a hamarosan 70 éves PARTI NAGY LAJOS lesz, akivel élő podcast-beszélgetést hallgathatnak meg a jelenlévők. A kérdezők: Greff András és Jánossy Lajos.
Műveikből felolvasnak az első negyedév „hét írói”: ERDŐS VIRÁG, GARACZI LÁSZLÓ, KEMÉNY ISTVÁN, KEMÉNY ZSÓFI, KERESZTURY TIBOR, KUKORELLY ENDRE, NÁDASDY ÁDÁM és ZOLTÁN GÁBOR.
Az estre regisztráció szükséges. Kérjük, 2023. szeptember 22-én 12 óráig jelezd részvételi szándékodat az info@litera.hu emailcímen!
Kiemelt támogatóinknak regisztráció után, kizárólag a helyszínen tudjuk átadni az ígért dedikált könyvet a hét íróinak egyikétől.
A meghívó a klubtagok belépésére szolgál, de örömmel látjuk tagjaink kísérőit is.
A Litera irodalmi portál 2023 májusában megalapította a Litera Klubot,
melyben a kortárs magyar irodalom legjobb alkotói várják hétről hétre
exkluzív írásaikkal az olvasókat. A klub törzstagjai maguk az írók és a
támogató olvasók. Támogatóink minden héten hírlevélben értesülnek a
Litera friss cikkeiről, és olvashatnak egy exkluzív, csak a klubtagok számára elérhető alkotást is szerzőinktől, akikkel negyedévente személyesen is találkozhatnak. A Litera Klub az írók és olvasók irodalmi közössége, egy olyan hely, ahol olvasó és író otthon érezheti magát, otthon az irodalomban.
A Litera-klubestet belépő fejében más érdeklődők is látogathatják. A belépő egy 2000 forint értékű támogatás, amelyért egy hónap Litera-klubtagságot ajánlunk fel.
Szeretettel várunk!
A Litera szerkesztősége

 

2023 szeptember 26

Részletek

Dátum: 2023. 09. 26.
Időpont: 18:00 - 22:30