MEGNYITÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

MEGNYITÓ

NYIT a NYITOTT MŰHELY KÁVÉZÓ!
– szólózongora koncerttel közreműködik: SZAKCSI LAKATOS BÉLA –

A megnyitó eseményre VASÁRNAP este 19 órakor kerül sor: szólózongora koncerttel közreműködik: SZAKCSI LAKATOS BÉLA. Legkedvesebb ételével, paprikás krumplival készülünk.

Bérlőink (Domonkos Máté és Forisch Zsolt) már működtetnek egy  helyet a Mészáros utcában, az M 10-et. Bizonyára ez adta az ötletet, hogy  a Műhely büféjének Caffe MŰ legyen a neve.

Hétfőtől, vagyis május 12-től minden hétköznap 12 órakor nyit a Caffe MŰ, és 15 óráig változatos kétfogásos menüt kínál 920 forintos árban. Ételkínálat természetesen 15 óra után (így az esti időszakban) is lesz majd, csak a menü szűnik meg. (Május hónapban a menü mellé egy üveges Coca Cola jár ajándékba.)

15 órát követően egészen az esti programok kezdéséig leginkább kávézóként működik majd a hely. Egyedi, prémium pörkölésű kávét, kávékülönlegességeket ihatnak az érdeklődök – a kávékat egy nagy La Scala géppel készítjük. Teák, szörpök, egyéb üdítők és forró csoki, továbbá szendvicsek folyamatosan lesznek. És végre csapolt sör is kapható! – pálinkák, egyéb tömény italok és borok mellett.

Nagyon fontos, hogy az esti időszakban vendéglátóhelyből mindig újra előadóhellyé alakulunk. Tehát csak a programok kezdetéig tudjuk vendégül látni azon vendégeinket, akik találkozni, beszélgetni szeretnének itt, és nem feltétlenül kíváncsiak az előadótérben zajló eseményekre. Ezért fokozottan ajánlom a programok követését, melyek pontos kezdéséről, ill tartamáról majd itt a Műhelyben is próbálok tájékoztatást adni, jól látható helyen.

Vasárnap este várunk mindenkit szeretettel!
A belépés díjtalan.

2014 május 11

Részletek

Dátum: 2014. 05. 11.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: