MKKP NÉPFŐISKOLA // ELŐSZILVESZTER

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

MKKP NÉPFŐISKOLA // ELŐSZILVESZTER

M

2018-ban indult útjára a Kétfarkú Népfőiskola. Most 2021 végénél járunk. …Azóta az ívhegesztéstől kezdve a genderen át az online fecskefészekkészítésen is túl a korrupcióig a legszerteágazóbb témákban dezinformálódhattatok, és adhattatok aktív figyelmet egymásnak és az előadóknak, akik ingyen lelkesedésből jöttek, láttak, oktattak!
A COVID alatt átcsoportosultunk az online térbe, aminek, az idegesítő technikai zökkenések ellenére, meglepően, az lett az eredménye, hogy tök sokan lettünk!
A GDPR-konform regisztrációs levelek, amiket rendre küldözgetek nektek, sajnos, nem adják vissza az élményt, hogy mennyien nyüzsögtök már azon a levlistán 🙂
Kedves Népfőiskolázók!
Gyertek hát el, hogy találkozzatok magatokkal, egymással, velünk, és – reméljük – minél több kedves előadóval, akik az elmúlt években valamire rámutattak, valamire rávettek, esetleg valamiről lehoztak benneteket!
Alkalom nyílik kötetlen eszmecserékre, és csak egy picit fogunk megdolgoztatni benneteket, remélve, hogy mindenkinek eszébe jut majd, hogy valamit nagyon szeretne oktatni egyszer.
A lényeg, hogy szeretnénk személyesen is köszönetet mondani nektek, akik a Népfőiskolát immáron három éve mozgatjátok érdeklődésetekkel, részvételetekkel!
Várunk benneteket, felfelé ívelő hangulatban, egy kis ünneplésre, beszélgetésre a Nyitott Műhelyben, december 30-án, csütörtök este 18:00-21:00 óráig,
19:00 – 20:00 óra között rövid, közös foglalkozással!
Cím: 1123 Budapest, Ráth György utca 4.
BATYUZNI ÉR: sütit és pogácsát hozunk, ti is hozhattok 🙂
Az itókákért ismét Finta Lacihoz, a pult és a hely királyához lehet járulni.
Üdv,
Juhász Veronika – Népfőiskolaőr
2021 december 30

Részletek

Dátum: 2021. 12. 30.
Időpont: 18:00 - 22:00