MŰHELYBESZÉLGETÉSEK

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

MŰHELYBESZÉLGETÉSEK

VISKY ANDRÁS: KITELEPÍTÉS
–  a szerzővel és Dr. Gintli Tibor kritikussal Vörös Viktória beszélget

Hamarosan ismét műhelybeszélgetés a Szófa szervezésében; szeptember 28-án pótoljuk a nyári elmaradt alkalmat, Visky András Kitelepítés című kötetéről fogunk beszélgetni a szerzővel és Gintli Tibor kritikussal. A beszélgetést Vörös Viktória vezeti.
A Szófa színtiszta irodalom. Mi nem reklámozunk, és nem adjuk el az adataidat. Ezeket az eseményeket mi azért szervezzük, mert számunkra a magyar kultúra, a kortárs irodalom ÜGY. Az esemény ingyenes, azzal tudsz minket támogatni, ha előfizetsz a Szófára. Ezért cserébe online olvashatod 9 kortárs szépirodalmi folyóirat tartalmát, és a Szófa saját anyagait, például Gintli Tibor kritikáját Visky András regényéről.
Író: Visky András
Könyv: Kitelepítés
Kritikus: Dr. Gintli Tibor
Ezúton hívjuk meg olvasóinkat, az „olvasnivágyóinkat” és a „közösségiolvasáskedvelőinket” egy kerekasztalbeszélgetésre, ahol író, kritikus és olvasó („olvasnivágyó” és „közösségiolvasáskedvelő”) folytat inspiráló beszélgetést a kortárs irodalom egyik kiváló alkotása kapcsán: Visky András: Kitelepítés című kötetéről szerző és kritikus bontja ki véleményét.
Kritika megjelenése:  Szófa Online Irodalmi Folyóirat, Kritika rovat
Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy itt a helyed, még egy fontos dolog:
az említett könyvet lesz alkalmad megnyerni, ha részt veszel helyszíni játékunkon!
Gyere, játssz, olvass, olvasnivágyj, közösségiolvass, beszélgess és inspirálódj a magyar kortárs irodalom kedvelt szereplőivel!
A belépés díjtalan. (De minden támogatást köszönettel fogadunk.)
2023 szeptember 28

Részletek

Dátum: 2023. 09. 28.
Időpont: 19:00 - 22:30