MULATSÁG

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

MULATSÁG

KUBAI SZILVESZTER
Vendégeink: ELSA VALLE és WINAND GÁBOR

Mint tudjátok, az utóbbi néhány évben úgynevezett kvaterkázós szilvesztereket tartottunk a Műhelyben (nem volt élő zene). Most megpróbálunk visszatérni a korábbi hagyományhoz (Balázs Elemérrel legalább 5-6 élőzenés szilveszteri partit abszolváltunk sikeresen). Idén régi kedves barátaink érkeznek: Elsa Valle és Winand Gábor, akiket a Műhely közönsége nagyon jól ismerhet, hisz az évek során számtalanszor üdvözölhettük Őket itt. Nem tudom, mennyire lehet egy budapesti szilveszteri mulatságot mediterrán hangulattal (hangokkal) telíteni – úgy gondolom, a zenével biztosan nem vallunk szégyent. Viszont az étkeket illetően inkább a magyarost ízlést vegyétek alapul (egy igazi kubai étek azért biztosan lesz, a neve: congri – Elsa receptje alapján).

Elsa és Gábor ajánlója:
“Nyitott Műhely-Szilveszter!
Őrület Elsa Valle és Winand Gábor házigazdákkal!
Hahooó!
Hogy vagyunk szívecskéim? Remélem mindnyájan remekül vagytok. Készen álltok a Szilveszteri őrületre? Mi már készülünk, rengeteg meglepivel, csak Nektek.

Elsa Valle – Winand Gábor Családias Szilveszter a Nyitott Műhelyben! Nem kell túlzásba vinni az öltözködést, legyünk lazák és nagyon boldogok. Táncolni fogunk és kubai finomságokat kóstolunk. Arriba!
Tüstént foglaljatok jegyet Lacinál!
Itt egy kis ízelítő az esti falatozásból. Finta Laci mester segítségével megvalósítjuk ezt a csodás estét.”
Belépődíj: 3.200 Ft, mely összegben a koncertjegy, valamint egy tál meleg étel (szabadon választott), továbbá az éjféli pezsgő egyaránt benne foglaltatik!
Ez az összeg az ülőhelyekre vonatkozik (limitált, 60 fő). De nem zárjuk be a Műhely ajtaját a későn jelentkezők, valamint a spontán érkezők előtt sem. 1.500 Ft-os állójeggyel a táncparkett és a pultbeli kínálat minden további nélkül elérhető lesz!
Ételsor:
Congri (igazi kubai specialitás)
Káposztás bableves (a la Tóth Ferencz)
Töltike
Lasagne (húsmentes)
Flekken, 4-féle salátával
Marhapörkölt galuskávaL
Savanyú vetrece (a la Petri György) tarhonyával
Túrógombóc
Mákosguba
(Mindenből nagyjából 20 adag áll majd rendelkezésre.)

2016 december 31

Részletek

Dátum: 2016. 12. 31.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: