SZEMA-EST

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SZEMA-EST

A JELENLEGI OKTATÁSIRÁNYÍTÁS VÁRHATÓ OKTATÁSPOLITIKAI HATÁSAI

– meghívott vendégeink: Szüdi János, az Oktatási és Kulturális Minisztérium volt államtitkára, és Halász Gábor, Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, tudományos tanácsadó, moderátor: Derdák Tibor iskolaigazgató, a SZEMA – Liberális Párt elnökségi tagja –

 

 

Szüdi János felsőfokú tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte, pályáját a Belügyminisztériumban kezdte, majd a Tűzoltóság Országos Parancsokságán és a Pénzügyminisztériumban helyezkedett el. A Művelődési és Közoktatási Minisztériumnak, később az Oktatási Minisztériumnak 1985 óta dolgozója.

Halász Gábor az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának tanára, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tudományos tanácsadója, az Országos Közoktatási Intézet volt főigazgatója. A Magyar Tudományos Akadémia doktora. Szakterülete az oktatáspolitika, az oktatás irányítása, az oktatási rendszerek nemzetközi összehasonlító elemzése és a nemzetközi integráció oktatásügyi hatásai. Az egyetemi oktatásban az európai integráció oktatásügyét, összehasonlító oktatáspolitikát és oktatásszociológiát tanít, továbbá részt vesz a közoktatási vezetők és a doktori hallgatók képzésében.

 

A belépés díjtalan.

2011 június 17

Részletek

Dátum: 2011. 06. 17.
Időpont: 00:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: