SZEXBESZÉLGETÉSEK A KISTEREMBEN

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SZEXBESZÉLGETÉSEK A KISTEREMBEN

SZEXJÁTÉKOK, TIPPEK, FURFANGOK

 

– műhelybeszélgetés MESTER DÓRÁVAL –

 


 
…avagy kicsit másképp a“hogyan csavarjam az ujjam köré a szerelmemet” klasszik női magazin cikkeket ültetjük át a gyakorlatba.
 
“Jaj, meghalok, jöjj közel,

csókolgassál és ölelj!
Ne félj, mint madár a zajtól.
Tűrd legalább, hogy kezem
ügyeskedjék kebleden,
vagy itt lent, ha nem haragszol.” (Pierre de Ronsard)
 
Egy jó hangulatú csoportbeszélgetést tervezek, ami azért néhány momentumban különbözik a női magazinok szellemiségétől, ezek pedig a következők:
– nem hiszem, hogy nőknek vagy férfiaknak kiemeltebb lenne a témában a felelőssége, a cél itt az lesz, hogy hogyan lehet a közös örömöt, gyönyört, élményt elérni
– hiszem azt, hogy a szex önmagában néhány praktikától nem lesz feltétlenül jobb – úgyhogy kicsit lehet, hogy szót ejtünk a szexualitás néhány fontosabb háttér eleméről (párkapcsolat, érzelmek, intimitás, tabuk, gátlások, ‘mit hozunk a családunkból’ hátizsák)
– a női magazinokkal ellentétben beszélni fogunk a szexről. Nem csak úgy teszünk, mintha, hanem valóban, nyíltan, humorral, gátlások nélkül. És kérem, hogy ez ne riasszon vissza senkit, aki kicsit is kíváncsi, nagyon jól szokott működni!
Egy olyan beszélgetést ajánlok, ahol igény szerint egy csomó vibrátort, és más kütyüt is meg lehet ismerni, lehet kapcsolgatni, fogdosni, bármiről kérdezni. Szándéka szerint egy igazi „szextechnikai” beszélgetés lesz, ahol szó esik az orális szextől kezdve bármilyen szeretkezési formáról. Részletekről feszengés, tabuk nélkül. Ajánlok könyveket és hozok játékokat. Beszélgetünk az orális és manuális részletekről, kinek mi mitől jó és mitől nem jó. Ki hogyan csinálja, vagy nem csinálja.Jöhetnek fiúk, lányok, párok, fiatalok és idősek egyaránt. Mindenkit várok szeretettel, aki szereti az életében a szexet és kíváncsi új dolgokra!
Mester Dóra szexoktató, társadalomkutató
www.csakatestemenat.hu
Belépődíj: előzetes jelentkezéssel 3000 Ft, pároknak 5000 Ft, helyszínen 3500 Ft

2011 március 18

Részletek

Dátum: 2011. 03. 18.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: