SZEXBESZÉLGETÉSEK A KISTEREMBEN

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SZEXBESZÉLGETÉSEK A KISTEREMBEN

FÉRFIAK ÉS NŐK – ELLENKEZŐ vagy SZOMSZÉDOS NEM?

– műhelybeszélgetés MESTER DÓRÁVAL –

 

 

Örökzöld téma. Számolatlanul jelennek meg könyvek, előadások a témában. Máshogy működik az agyunk, vagy egyszerűen csak ennyire más a neveltetésünk? Nemcsak a szexben, de a párkapcsolatban, a hétköznapi életben is észrevétlenül jelennek meg és állnak közénk azok a mítoszok, amik a nőiesség, férfiasság körül hosszú idők során kialakultak. A nők az érzelmeket, intimitást keresik, a pasik a tiszta szexet. A férfit hajtja a vadászösztöne, a nő a biztonságos otthont vágyja. A férfi egója a pénisze. A nő akkor érzi komfortosan magát, ha alárendelődhet. Ehhez hasonló sztereotípiából Dunát lehetne rekeszteni, mégis megdöbbentő, hogy mennyi kapcsolatban köszönnek vissza ezek a gondolatok, mennyi nehezen tetten érhető távolságot teremtenek közöttünk.

Elég szépnek, vonzónak talál, meg tudok neki felelni? Meg tudom hódítani, fel fog rám nézni? És aztán a napi huzavona, hogy mi kinek a dolga lenne, úgysem értené, nem akarom megbántani, miért nem figyel az én vágyamra, ki teszi meg az első lépést, kié az utolsó szó ésígytovább. A nemi szerepek merevségéből adódó konfliktusaink, a kapcsolattal és egymással szemben táplált elvárásaink nagyobb terhet rónak ránk, mint gondolnánk. Vagy nagyon is tisztában vagyunk vele, de ez még nem feltétlen segítség a továbblépésben?

Csoportbeszélgetés férfiakról és nőkről, férfiak és nők párkapcsolatáról, szexuális kapcsolatáról. Amolyan kibeszélő csoport, de méginkább olyan sztorizós, könnyed beszélgetés, amikor mégis lehetőségünk nyílik arra, hogy a saját életünkben meglássuk ezeket a csomókat, görcsöket vagy csak kisebb elvarratlan szálakat.

Olyan beszélgetést szeretnék, ahol végre kilépünk a klisékből, túllépünk a sztereotípiákon és konkrét szexes, párkapcsolati helyzeteket beszélünk meg. Hiszem azt, hogy ez az egyedüli üdvös módja annak, hogy megtaláljuk a kódokat a párunkhoz és egy harmonikus párkapcsolathoz.

Akit érdekel, jelentkezni lehet a doradjamila(kukac)gmail(pont)com email címen.Szeretettel várok mindenkit, aki érintett, vannak kérdései, lenne mit megosztania, vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy mi sül ki abból, ha az anyaság kapcsán beszélgetünk a szexualitásról. Jelentkezni lehet még a www.csakatestemenat.hu weboldalon a program menüpont alatt is.

Mester Dóra szexoktató, társadalomkutató

www.csakatestemenat.hu

Belépődíj: előzetes jelentkezéssel 3000 Ft, pároknak 5000 Ft, helyszínen 3500 Ft

2011 február 18

Részletek

Dátum: 2011. 02. 18.
Időpont: 18:00 - 20:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: