SZÜLINAPI KONCERT // TOMMY 85

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SZÜLINAPI KONCERT // TOMMY 85

TOMMY VIG JOE FRITZ DUÓ

Rendhagyó koncertre készül Tommy Vig, az itthon az egykoron csodagyerekként számon tartott, majd kivándorlása után az Egyesült Államokban is rendkívüli sikereket elérő, a mai napig nagy elismertségnek örvendő jazzdobos. Hazatérése után számos nagyszabású koncertet adott, de a kisebb klubok pódiumain is is nagy sikert aratott különböző formációkkal a jazz rajongók köreiben.
Egyedi zenei világa a kortárs, a klasszikus és a jazz muzsika elemeit ötvözi. A legkiválóbb hazai hangszeres zenészekkel lép fel, az elmúlt hónapban Oláh Kálmánnal játszottak duóban a Magyar Rádió Márványtermében, ezúttal Joe Fritz klarinétossal párt alkotva július 14-én este 19 órától a Nyitott Műhelyben ünnepli immáron 85.(!) születésnapját. (1123 Budapest, Ráth György utca 4)
Bár játéka, színpadi jelenléte még mindig fiatalos, ígérete szerint szeptember 30-án a Szabolcsi Bence Zeneiskola Dísztermében szintén kiváló zenésztársakkal együtt utoljára lép fel közönség előtt, lezárva közel nyolc évtizedes, élményekben gazdag pályafutását.
Naszály György
Belépődíj: 2.500 Ft (Önkéntes jegyszedő: Balogh László Bacilus)

2023 július 14

Részletek

Dátum: 2023. 07. 14.
Időpont: 19:00 - 23:00