TÁMOGATÁS

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

TÁMOGATÁS

Kedves Barátok!
Először csak mondták az idejárók, aztán elkezdtem érezni is, a heti ajánlóból pedig jól kiviláglik már, hogy sorra zárnak be a hasonló kuturális terek. Szükségképp sok program a Műhelyben próbál menedékre lelni, épp ezért jelentős a torlódás, hiszen mi még nem zártunk be (és nem is akarunk). Persze, mi sem vagyunk jobb helyzetben, mint a többiek. Viszont a Műhely annyira kicsi, hogy talán menthető. Ahogy korábban írtam, itt egy hónap kerül annyiba, mint mondjuk az Erkel Színházban egy óra.
A lényeg, hogy a Műhely rezsije is többszörösére ugrott (a gázszámla konkrétan a hétszeresére). Mint látjátok a heti ajánlóból, ha kell, napi 4 programot is bevállalok, de így sem tudom összegereblyézni azt a pénzt, ami szükséges (sajnos 12-ei dátummal meg is jött a minap a kikapcsolási értesítő).
Épp ezért újra hozzátok fordulok.
Legelőbb hadd mondjak köszönetet mindazoknak, akik mindmostanáig, bármilyen formában, támogatták a helyet. Egyben hadd kérjek mindenkit, aki szívén viseli a Műhely sorsát, hogy lépjen a támogatók sorába! Továbbá, hogy ossza meg, terjessze ezen sorokat!

A konkrétumokról:
Mivel beláthatatlan a válság kifutása, az egyszeri, nagyobb segítség helyett most is inkább egy szerényebb (hosszú távon is elviselhető: már 1-2 ezer forint is növeli az esélyünket a túlélésre), de ismétlődő támogatást javasolnék, kérnék tőletek. A havi, kéthavi vagy bármilyen időközönkénti, de rendszeresen beérkező adományok talán hosszú távon is megoldanák a Műhely gondjait.
Természetesen az egyszeri utalás – ha valakinek ez kézenfekvőbb és egyszerűbb – a fent leírtaktól függetlenül épp úgy fontos segítség, hozzájárulás a túléléshez!
Nem tudom, kinek mi a jobb:
– a Nyitott Műhely Alapítvány számlaszáma: 11712059-20001663
– saját számlaszámom: Finta László 11773126-00128285
Ha valaki szeretne a támogatásról bárminemű igazolást, az mindenképp az alapítványi számlára utaljon, ill. jelezze felém ezen igényét (nyitottm@gmail.com), amit én így továbbíthatok Márkus Mártinak, a könyvelőnknek. Az utalás tárgyaként a legcélszerűbb a “támogatás” szót megjelölni.
Fontos még, hogy a Nyitott Műhely honlapján igyekszem szerepeltetni mindazok nevét, akik a hely fennmaradását valaha segítették, ill. jelenleg segítik: http://www.nyitottmuhely.hu/tamogatas/
Természetesen csak azok nevét tüntetem fel, akik ehhez hozzájárulnak. A listán épp úgy szerepelnek az egyszeri, miként a rendszeres támogatást nyújtók. Az önkéntesként segítők éppúgy, mint az anyagi támogatást vagy tárgyi adományokat felajánlók.

Előre is köszönök minden segítséget, megosztást, ezen információk terjesztését!

 

Hálával és szeretettel:
Fintalaci
Nyitott Műhely
2023 január 04

Részletek

Kedzés: 2023. 01. 04. – 08:00
Vége: 2023. 03. 03. – 17:00