BUBORÉKRA HANGOLVA
KÉSZÜLJÜNK A SZILVESZTERRE!
Magyarországon több mint egy évszázada készítenek pezsgőt, és a nagy hagyományokkal rendelkező Törley Pezsgőpincészet mellé az utóbbi években több kisebb, izgalmas műhely is felsorakozott. Kóstoljuk akár a Törley, a François vagy Szentesi József különleges tételeit, Garamvári Vencel, a Béres Szőlőbirtok vagy Taschner Kurt nagy műgonddal előállított italait, nem fogunk csalódni.
Ahogyan mindig, ezen az estén is hét palack nyílik, hét nagyszerű italon keresztül próbálunk képet alkotni arról, hogy milyen a pezsgő, ha magyar.
A programot Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője vezeti.
A borsort hamarosan közöljük!
A kóstoló ára 5.000 Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő.
Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek előre a borsmenta.edit@gmail.com címen.
Kedves Barátok! Nagyon nagy az érdeklődés a pezsgőkóstolóra, ezért minden eddiginél komolyabban kérem, hogy aki jönni szeretne, regisztráljon a megadott email-címen. Írjatok, nehogy lemaradjatok! Köszönöm! Edit