DUPLA KÖNYVBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

DUPLA KÖNYVBEMUTATÓ

A CSERESZNYE A NAP VÉGÉN – KÖZÖSSÉGI KÖNYVVÁRÁS
– Nyerges Gábor Ádám és Vass Norbert estje, a szerzőkkel Gál Soma beszélget –

Szerző és szerkesztője, valamint rokon lelkületű, megjelenés előtt álló prózaköteteik általános iskolás, illetve gimnazista szereplői találkoznak február 26-án, 19 órától a Nyitott Műhelyben egy felolvasós-beszélgetős este keretében.
Vass Norbert első, Indiáncseresznye című novelláskötete idén tavasszal jelenik meg az Apokrif Irodalmi Folyóirat és a FISZ Fiatal Írók Szövetsége gondozásában, az Apokrif Könyvek sorozat nyolcadik darabjaként. Nyerges Gábor Ádám idestova nyolc éve kezdett neki, s hat és fél éven át írta Mire ez a nap véget ér című, megjelenés előtt álló regényét.
Ezen az estén ez a két világ ül egymás mellé egy speciális, korhatár nélküli szabadfoglalkozás keretében. Irodalmi játszóház, nosztalgikus felnőttmegőrző, napközi utáni egyérintőzés várható. Az is lehet, hogy egy kis pirosarany-pötty is lesz a zala felvágottas, reszelt sajtos szendvicsen, vagy egy zacskó csipsz, pogi plusz kóla a büfében.
Walkmantól empéháromlejátszóig, Guns ‘N-től Soundgardenig, Szent Pál leveleitől Petőfi Sándor élete és bukásáig, gyogyesztől Világlegjobb Gimnáziumig, úszástól és krosszozástól teremfociig terjedő, nagyszabású horizont-összeolvadás, kettős fronthatás és enyhén csapadékos idő várható.
A belépés díjtalan.

2019 február 26

Részletek

Dátum: 2019. 02. 26.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: