KÉSELÉS VILLÁVAL

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KÉSELÉS VILLÁVAL

Vendégeink: CELLER KIS TAMÁS és LÁNG ORSOLYA
Beszélgetőtársak, a sorozat szerkesztői: Csete Soma és Vida Kamilla


A Késelés Villával novemberi vendégei Celler Kiss Tamás és Láng Orsolya lesznek. A sok év szünet után tavaly megreformált estsorozatnak a Nyitott Műhely ad otthont. Ahogy az előző évadban, így most sem fognak elmaradni a meglepetések. Az estek felfoghatók ősbemutatókként, hisz meghívott vendégeink olyan szövegeket is felolvasnak, amelyek még nem jelentek meg semmilyen felületen. A felolvasás és beszélgetés után a meghívott szerzők által összeállított playlist adja a hangot az estéhez.

Láng Orsolya (1987, Szatmárnémeti) filmrendezést tanult a kolozsvári Sapientia Egyetemen, majd a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animáció szakán végezte mesterképzését, a Szezon után (2017) című diplomafilmmel. Két kötete jelent meg az Erdélyi Híradó Kiadó és a Fiatal Írók Szövetsége gondozásában: Tejszobor (kisregény, 2015), Bordaköz (versek, 2016). Jelenleg Marosvásárhelyen él, írás mellett könyvillusztrálással foglalkozik.

Celler Kiss Tamás (1995, Verbász) Sinkó-díjas költő, a Híd Kör tagja, az Újvidéki Egyetem hallgatója. Első kötete Anyaméh címmel látott napvilágot a zEtna Kiadó gondozásában, 2015-ben.
Házigazdák: Csete Soma és Vida Kamilla
További alkalmak:
december 17.
január 21.
február 18.
március 18.
április 15.
május 20.
június 17.
Facebook ajánló.
Interjú a Literán.
Remek értékelés a sorozatról az ELTE online felületén.
A belépés díjtalan.

2018 november 21

Részletek

Dátum: 2018. 11. 21.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: