LAPBEMUTATÓ, KÖNYVBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LAPBEMUTATÓ, KÖNYVBEMUTATÓ

BEMUTATKOZÁSOK
APOKRIF ONLINE: FEKETEMOSÓ
APOKRIF KÖNYVEK: HALMI TIBORAz Apokrif utolsó 2018-as estjén örömteli bemutatkozások szem- és fültanúi lehetünk. Előbb a megújuló Apokrif Online Irodalmi Folyóirat blogja, a Feketemosó szerzői, majd az Apokrif Könyvek idei pályázatának győztese, Halmi Tibor mutatkozik be közönségünknek, egy felolvasásban, beszélgetésben és izgalmas meglepetésekben bővelkedő este keretében.
Az est első felében az Apokrif blogja, a Feketemosó aktuális szerzőgárdája olvas fel bejegyzéseikből, nevezetesen Nagy Éva, Nyerges Gábor Ádám, Szalay Álmos és Tóth Anikó, a második felében pedig Halmi Tibor készülő kötetéből hangzanak el versek a CORVUS zenei kíséretében, a szerzővel az Apokrif Könyvek sorozatszerkesztői beszélgetnek. Az est folyamán zenél: Stermeczky Zsolt Gábor.


Apokrif Háromazegyben-est, 2016. február, a falon Nagy Bernadette képei

Az Apokrif az ELTE BTK-n, 2007-ben alapított, országos terjesztésű irodalmi folyóirat. Az Apokrif célkitűzése egy irodalmi klikkeken, politikai és egyéb viszonyokon felülemelkedő, elsősorban fiatal szerzők műveit közlő folyóirat kiadása, valamint színvonalas irodalmi műhely megteremtése és életben tartása, továbbá szakmailag igényes fórum biztosítása a mindenkori pályakezdőknek, a legfiatalabb irodalmi generációknak. A szerkesztőség törzshelyének eleinte a Prága kávézó, majd a volt Bródy söröző, jelenleg pedig a Vidám Étterem tekinthető, itt folyik a szerkesztés egy jelentős része.
https://apokrifonline.wordpress.com/
https://www.facebook.com/apokrif.irodalmifolyoirat?fref=ts
https://www.facebook.com/events/782368168519561
https://apokrifonline.wordpress.com/2018/08/31/elozetes-apokrif-2018-3/
A belépés díjtalan.

2018 november 20

Részletek

Dátum: 2018. 11. 20.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: