KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

KOMJÁTI ÁRON TRIÓ

A trió tagjai a Balázs Elemér Groupban együtt eltöltött évek során kaptak kedvet a  kamarazenélésre. A zenekar első koncertje 2014 tavaszán volt. Programjukat jazz standerdek és kortárs jazz kompozíciók alkotják.
Komjáti Áron 6 évig klasszikus gitárt tanult, majd 2005-től tanult jazz-gitárt Czirják Csaba növendékeként, akinek – saját bevallása szerint – sok mindent köszönhet. 2007-ben vették fel a Zeneakadémiára, ahol Babos Gyula és Horányi Sándor tanították.

Pecek Lakatos Krisztián, fiatal kora ellenére már hatalmas szakmai elismerésnek örvend. 2003-ban megnyerte az Országos Jazzbőgő Versenyt, 2004-ben, a Next Generation-nel lehengerelte a Londoni Jazz Fesztivál közönségét és a Pecek Lakatos Trió tagjaként 2007-ben részesült ovációban a neves londoni 606 Club-ban.
 Balázs „Elemér, véleményem szerint, az egyik legjobb dobos ma a szakmában. Összehasonlíthatatlan muzikalitással és finomsággal játszik. Képes minden egyes zenei pillanatot olyan figyelemmel hallgatni, olyan kiváló, spontán döntéseket tud a színpadon hozni, amellyel csak növeli zenésztársai játékának minőségét. Kiváló érzékkel nyúl a hangszeréhez. Minden élvezettel játszom vele, s ugyanilyen örömmel is hallgatom.” (Pat Metheny)
Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2014 október 09

Részletek

Dátum: 2014. 10. 09.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: