KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

PECEK LAKATOS KRISZTIÁN TRIÓ
– vendég: Rácz Alexandra – ének –


Pecek Lakatos Krisztián zenekarvezető

Rácz Alexandra tehetséges ifjú énekesnő, jelenleg az Almási Jazz Trió tagja.
Szakcsi Lakatos Róbert olyan külföldi lemezeladási adatokkal büszkélkedhet, mint senki más kicsiny hazánkban. Japán lemezkiadója 2004 óta öt albumot jelentetett meg vele, amelyekből összesen több mint 30 ezer példány kelt el, nem véletlen tehát, hogy a zongorista rendszeresen turnézik a Távol-Keleten. Az itthon megjelent lemezei közül kiemelhető az Off Course együtessel és Erik Truffaz vendégszereplésével felvett album, valamint a Szakcsi Generation CD-je Jack DeJohnette és John Patitucci közreműködésével.
„Elemér, véleményem szerint, az egyik legjobb dobos ma a szakmában. Összehasonlíthatatlan muzikalitással és finomsággal játszik. Képes minden egyes zenei pillanatot olyan figyelemmel hallgatni, olyan kiváló, spontán döntéseket tud a színpadon hozni, amellyel csak növeli zenésztársai játékának minőségét. Kiváló érzékkel nyúl a hangszeréhez. Minden élvezettel játszom vele, s ugyanilyen örömmel is hallgatom.” (Pat Metheny)
Pecek Lakatos Krisztián, 21 éve dacára már hatalmas szakmai elismerésnek örvend. 2003-ban megnyerte az Országos Jazzbőgő Versenyt, 2004-ben, a Next Generation-nel lehengerelte a Londoni Jazz Fesztivál közönségét és a Pecek Lakatos Trió tagjaként 2007-ben részesült ovációban a neves londoni 606 Club-ban.
Szakcsi Lakatos Róbert – zongora
Balázs Elemér – dob
Pecek Lakatos Krisztián – bőgő
Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft

2014 január 30

Részletek

Dátum: 2014. 01. 30.
Időpont: 19:30 - 21:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: