SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

AZ EAST GYPSY BAND AMERIKÁBAN

A 2011-ben alakult East Gipsy Band a napokban óriási sikert aratott a 10 koncertből  álló tengerentúli turnéján, ebből az alkalomból az együttes tagjai sajtóbeszélgetést tartanak, amelyen beszámolnak a kiemelkedő jelentőségű turné részleteiről. A sajtóeseményen látható a Romedia Alapítvány Jazz Way Out című dukumentumfilmjéből készült, néhány perces trailer is, a dokumentumfilm rendezője: Bársony Katalin.
Az együttes tagjai élvonalbeli magyar jazz- és cigányzenészek: Balázs József (zongora), Sárközi Lajos (hegedű), Orbán György (nagybőgő), Oláh Vilmos (cimbalom), Balázs Elemér (dob), Balogh Gusztáv (ének).
A turné idejére megjelent az Egyesült Államokban és Kanadában is az együttes lemeze, valamint az ITUNES és az Amazon is terjeszti az együttes zenéjét – de minden további részlet hallható a személyes hangú sajtótájékoztatón.
A sajtóbeszégletés időpontja: 2014. január 29-e, szerda, 12 óra
Helyszíne: Nyitott Műhely, XII. kerület, Ráth György utca 4.
Szeretettel várjuk Önt! Örülnénk, ha elfogadná a meghívásunkat, és segítene abban, hogy a nagy sikert aratott tengerentúli turné híre eljusson minél többekhez Magyarországon is.
Számítunk Önre!
Belépés (újságíróknak) előzetes regisztrációval!

2014 január 29

Részletek

Dátum: 2014. 01. 29.
Időpont: 12:00 - 14:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: