KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

BALOGH KÁLMÁN – KOVÁCS FERENC DUÓ
– közreműködik: CSIZMADIA ANNA (ének) –


Két kivételes zenész rendhagyó, kamara jellegű koncertje

Balogh Kálmán a világ legismertebb cimbalmosai közé tartozik, a világ hangverseny-termeinek ünnepelt sztárja, akinél többet talán senki nem tett e hangszer elismertetéséért. A népzenétől a kortárs komolyzenéig, a klezmertől a dzsesszig terjed repertoárja.
Kovács Ferenc
a kortárs dzsessz egyik legsokoldalúbb egyénisége, igazi polihisztora. Rendkívüli sokféleség jellemzi zenei pályafutását: különböző zenekarokban játszik ragtime-ot, kortárs dzsesszt, underground rockot, bluest kortárs zenét, saját projektjével, a Magonnyal pedig „kortárs parasztzenét”.
A program a támogatásával jött létre.

Csizmadia Anna a Vajdaságból, Kupuszináról származik – egy olyan faluból, amely máig hűen őrzi helyi és regionális hagyományait, így Anna számára már gyermekkorától kezdve természetes közeggé vált népi örökségünk ápolása. 2011-ben. A középiskola után felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol jelenleg a Népzene Tanszék hallgatója népi ének szakirányon. Hétéves kora óta rendszeresen jár népdalversenyekre, melyeken mindig szép sikereket ér el. 2012-ben ő nyerte az MTVA és a Duna Televízió Fölszállott a páva című népzenei vetélkedőjét szólóhangszer és ének kategóriában.
Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft
A program a Summa Artium támogatásával jött létre.

Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft (Önkéntes jegyszedő: Peti)

2014 február 13

Részletek

Dátum: 2014. 02. 13.
Időpont: 19:30 - 21:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: