KONCERTSZÍNHÁZI KÖLTÉSZEST

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERTSZÍNHÁZI KÖLTÉSZEST

VIHARLÁMPA PROJEKT

 

 

“A Viharlámpa Projekt új elnevezés ugyan, de régi együttműködést takar.

Fűri Annával (énekes, zongorista, zeneszerző) való közös munkánk évekkel ezelőtt kezdődött, mikor Anna ismeretlenül megkeresett azzal, hogy megzenésítette egy versemet. Azóta aztán legalább húszat. Egy könyvbemutatóm vagy felolvasóestem már elképzelhetetlen nélküle.

Amikor a Madách Színház musical-pályázatot írt ki, egyértelmű volt, hogy együtt indulunk. Bár Anna zenéje távol áll a megszokott populáris Broadway-hangzástól, sokkal inkább befolyásolja a dzessz és a klasszikus zene, a fogadtatás őt igazolta: A fabáb című darab második helyezést ért el.A márciusi színházi bemutatóra (Gryllus Samu barátunk jóvoltából) találtunk rá két másik társunkra, Könch László Farkasra (dob, hegedű), akit legfőképpen a Makám együttesből ismerhet a közönség, és Weisz Gáborra (szaxofon, basszusgitár), aki hangszerének egyik legkeresettebb előadója, több formációnak is tagja. Már akkor felmerült, hogy jó volna a továbbiakban is együtt dolgozni, mivel ebben a felállásban nemcsak a zenéhez, a versekhez is mindnyájunknak van közünk.

A Viharlámpa Projekt olyan “koncertszínházi költészest”, ahol egyszerre adunk koncert- és színházi élményt a zenékkel és a szövegekkel.

Mostani vendégünk – a még teljesebb összművészeti élmény kedvéért – Herold Eszter, táncos.”

Kiss Judit Ágnes

 

Az est a MASZRE támogatásával jött létre: www.maszre.hu

 

Belépődíj: 800 Ft (Önkéntes jjegyszedő kerestetik!)

2011 október 15

Részletek

Dátum: 2011. 10. 15.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: