KÖNYVBEMUTATÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KÖNYVBEMUTATÓ

A Jelenkor Könyvkiadó és a Nyitott Műhely örömmel tudatják, hogy megjelent

 

MIKLYA ANNA: A HIVATÁSOS című regénye

 

– az íróval Csordás Gábor, a Jelenkor igazgatója beszélget –

 

 

Miklya Anna második regényének elbeszélője intelligens és szép lány, aki az egyetemisták gondtalan életét éli. Anyja halálával és kishúga születésével azonban mindez gyökeresen megváltozik: kiderül, hogy a családnak hatalmas adósságai vannak, és apja csekély fizetéséből képtelenek a továbbiakban megélni. Minden gond Erika nyakába szakad, mert apja gyakorlatilag tudomást sem vesz a problémákról, inkább naphosszat a szobájában gubbaszt, és imádott kőzeteit tanulmányozza. Azért, hogy családját eltartsa és kishúgát felnevelje, Erika prostituálttá válik. Évek múlva egyik ügyfele kapcsolatai révén egy budai egyházi gimnáziumban szerez magának állást tanárnőként…

 

 

Könyvhét, 2010 – Anna első regénye (Feloldozás) megjelenésének idején (Fotó: Valuska)

 

“A hivatásos” bemutatója a Nyitott Műhelyben, Csordás Gáborral és velem. Informatív lesz és vicces, szórakoztató és glamúros. 19:30-tól ugyanott jazzkoncert, lehet kulturálódni ott helyben, vagy tovább lehet vonulni szövögetni a kapcsolati hálót (=inni, inni). Mindenkit sok szeretettel várok. Hívjátok meg barátaitokat, rokonaitokat, ellenségeiteket és háziállataitokat is. Dedikálok is, és biztosan lesz könyv is olcsóbban. Továbbá ott lesz Laci és az ő torokmelengetői, lehet hogy főzni is fog. Szuper lesz!

 

A szerző adatlapja: Miklya Anna, 1987, Budapest

 

Életrajzi állomások, publikációk: költő, kritikus. Versei az Árgus, Holmi, Népszabadság, Mozgó világ, Parnasszus hasábjain jelentek meg. A konyves.blog.hu alapító tagja. Első regénye: Eloldozás (Jelenkor, 2010)

 

Bővebben: http://www.jelenkor.com/index.php?old=Logo&ny=Mag&dnr=

 

Az est a MASZRE támogatásával jött létre: www.maszre.hu

 

A belépés díjtalan.

2011 június 02

Részletek

Dátum: 2011. 06. 02.
Időpont: 17:30 - 19:30

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: