LÉLEK FILMEK 8.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK 8.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Filmklubja

KUBO  ÉS A VARÁZSHÚROK

 

Az ünnepi időszak közeledtével egy igazán kiemelkedő animációs/családi filmmel készültünk nektek. Azonban senkit se tévesszen meg a kategória besorolása, a Kubo és a varázshúrok igazán mély témákat is megpendít.
Menetrend: Filmvetítés: 18:45-20:45
Kötetlen beszélgetés a Vágatlan verzió tagjaival 21:00-
Az összejövetel helyszínéül a kulturális élet titkos ékszerdoboza a Nyitott Műhely szolgál.
Kubo és a varázshúrok /Kubo and the Two Strings/ – amerikai animációs film, 2016, 101 perc, Travis Knight, Travis Knight, Arianne Sutner, Dario Marianelli, Marc Haimes, Christopher Murrie, szereplők: Art Parkinson – Kubo hangja, Rooney Mara – A nővérek hangja, Charlize Theron – Anya hangja, Matthew McConaughey – Bogár hangja, Ralph Fiennes – Holdkirály hangja, Cary-Hiroyuki Tagawa – Hashi hangja, George Takei – Hosato hangja
A LAIKA animációs stúdió (Coraline, Paranorman A doboztrollok) új, nagyszabású akció-kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút. A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.
További vetítések:
január 14. kedd
február 18. kedd
március 10. kedd
április 14. kedd
május 12. kedd
június 9. kedd
A belépés díjtalan.
Várunk szeretettel minden kedves visszatérő és új érdeklődőt!

 

2019 december 03

Részletek

Dátum: 2019. 12. 03.
Időpont: 18:45 - 22:30